Хоспис Безден

10517
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Хоспис Безден се намира в непосредствена близост до София, сред уникалната природа на язовир и село Безден. Изграден е по европейски стандарт, съчетаващ домашен уют и условия за обгрижване на тежко болни. Масивната сграда e разположена на три етажа . Добре поддържаната зелена градина с декоративни и плодни дръвчета, алпинеум и кът за отдих е чудесно място за разходка и почивка сред неповторимата природа и тишина на селото.


Стационарът на Хоспис Безден предоставя комплексна грижа за пациентите и индивидуализиран подход в обстановка близка до домашната.

Разполагаме с болнични стаи с 3, 2 и 1 ( вип ) легла, кабелна телевизияинтернет. Компетентният ни персонал, подсигуряващ 24 часово обслужване, е представен изцяло от медицински специалисти.

Хоспис Безден извършва цялостна грижа, манипулации, медицинско наблюдение, психорехабилитация, сестрински грижи, кинезитерапия и физикална рехабилитация, тоалет и санитарно обслужване на болният, храненето е диетичен и индивидуален кетъринг, в зависимост от заболяването на човека.

Разполагаме с необходимата апаратура и опит за полагане на интензивни грижи за трахеостомирани и гастростомирани пациенти.


Ние предлагаме грижи за хора със следболнични състояния като


- терминално болни
- диабетна болест
- пациенти с хронични заболявания
- онкологично болни
- пациенти със слединсултни състояния и друг


087 943 7608 – д-р Мишева
087 943 7602 – хоспис Безден

 До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.