Холистичен център 'Body-Mind-Spirit' гр. Варна

24720
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Body-Mind-Spirit e първият по рода си холистичен център в град Варна даващ възможност за съчетаване на алтернативни лечебни методи като акупресура, тай-масаж и скенар терапия с физически източни практики /йога и цигун/ и психологически тренинги и семинари. Всеки месец допълваме заниманията си с нови практики за деца и възрастни, както и нови видове терапии и процедури.
DSC_0683
DSC_1037
Работим целенасочено на трите нива: тяло-съзнание-духовно развитие.
Всеки месец се организират творчески обучения или интересни семинари.
В допълнение към това сме обособили за нашите клиенти малък магазин, предлагащ здравословни, нелекарствени продукти, разработки на Българска Академия на Науките, натурална аюрведа и българска козметика , продукти на П.Димков и др.
DSC_0877
1
Стремим се към утвърждаване на здравословен начин на живот и мислене, разтоварване от стреса и осъзнавене на мястото на всеки един от нас в света и живота.
За децата предлагаме музикални детски ателиета, спортни занимания и развиващи творчеството и мисленето практики.

Видео от проведено занимание по случай 1 юни 2016г.Холистичен център "Body-Mind-Spirit" работи по проект за неформално обучение и работа с деца и семейства "ART ENERGY".
DSC_0842
DSC_1042
Този креативно-развлекателен, холистичен проект работи за стимулиране на креативността, откриване и развитие на детската гениалност, укрепване на физическото здраве, емоционалното, духовно и интелектуално развитие на детето, чрез включването му в подходящи за възрастта спортни, музикални и творчески занимания. Всички занимания са базирани на мултисензорният метод на учене, чрез създаване и използване на визуални, слухови и емоционални връзки, движения и ритъм, които правят процесът на запомняне много по-бърз и лесен.
DSC_1276
Различното при нас е добре структурираната работна среда, професионализмът и личната отдаденост към работата на инструктори и терапевти, работата в малки групи/максимум 5-8 участника/, индивидуалният подход и комплексност на извършваните услуги /всичко на едно място/ и според нуждите на клиента.
Посещенията в центъра се извършват с предварително записване и включване в подходяща група или терапия.
Повече информация за осъществяваните дейности може да намерите в сайта ни, както и във фейсбук.
DSC_1341 - Copy   1

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.