Фондация 'Майки за донорство' гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фондацията извършва дейност в обществена полза, изразяваща се в:
– Участия в социално-обществени дискусии и кампании в подкрепа на обществото по темите донорство, асистирана репродукция, раждане, майчинство, образование, демографски проблеми, детско и майчино здраве;
– Разясняване на правата на донорите, информиране, съдействие и придружаване на донорите при осъществяване на донорството;
– Участие при изготвяне на правната рамка на донорството;
– Съблюдаване спазване правата на донорите и спазване на медицинските стандарти.
– Спазване на законовите и етични норми при асистираната репродукция и донорството на генетичен материал.
– Участие в дискусии и съблюдаване на законовите и етичните норми при замразяване на яйцеклетки, сперма, ембриони.
С цел набиране на средства за извършване на дейността фондацията ще събира дарения, сключва договори за спонсорство, както и ще развива следната примерно и неизчерпателно изброена стопанска дейност, свързана с целта й, а именно:
1. Издателска дейност – издаване и представяне на книги, дипляни, брошури и др. такива;
2. Организиране на събития, представяния, конференции и др. такива с цел набиране на средства, свързани с информиране на обществото за донорството на генетичен материал.
3. Организиране на семинари, образователни и културни дискусии;
4. Участие в проекти, финансирани от страна на трети физически и юридически лица.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.