Фидес Хюсеин - ясновидка гр. София

8775
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Световно извевестната ясновидка Фидес приема в град;
София, Варна и Русе за записване тел.: 0892050832

Фидес е сред най-извесните български ясновидки.Но не от новоизлюпените, които сринаха доверието към феномените, а още от соцвремената.

Родена в семейство на националния шампион по борба Мехмед Пехливанов, 12 години непобедим борец на България, любимец на Тодор Живков и автор на незабравимата сентенция "Рънътъ прави борбътъ".

Дядо й Хюсеин дошъл от Палестина, бил лечител знахар. А тя от 6-годишна започнала да "вижда" и намира изчезнали животни, предмети, хора. Чула за дарбата й, Ванга посочва шуменската девойка за своя наследница. След промените Фидес живеела в Атина. Сега се е установила в София. До услугите й прибягват от полицията за разкриването на тежки престъпления. Работила е по случаите "Белнейски", "Гунински", на медицинските сестри в Либия.

Световноизвестна и с международно признание!

- Помагам на криминалистите по известни и заплетени случаи.
- Помагам за лечение на различни болести.
- Помагам за решаването на житейски проблеми, битови драми и намиране на загубени предмети.
- Помагам за лечение на болести, на които традиционната медицина не помага, или няма ясна диагноза.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.