Фетекс Консулт - Служба по трудова медицина

4156
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Служба по трудова медицина “Фетекс Консулт” е семейна фирма. Регистрирана е през 2009 година в Министерство на здравеопазването под номер 419.

Мисията им е да предоставят бутиково обслужване в областта на трудовата медицина като са силно фокусирани върху малък брой клиенти.

“Фетекс Консулт” е сертифицирана по ISO 9001 и в процес на сертификация по BS OHSAS 18001

Разполагат с офиси в София и Смолян, като мобилен екип покрива цяла България.

Екипът е от над 10 души тесни специалисти в своята област, които се ръководят от д-р Савова.

Централният офис на “Фетекс консулт” се намира в гр. София.

УСЛУГИ:

- Учебен Център
- Трудова медицина
- Орган за контрол
- НАССР Системи
- ISO Стандарти
- Евро проекти

За контакт директно може да се свържете с д-р Савова, ръководител на Службата по трудова медицина, на телефон: 0884 717 128

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.