Феноменът Иванка Младенова гр. София

11072
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ултрасензорен медиатор и оператор, член кореспондент на Международната Академия по Информатизация към ООН. Национален институт по ултрасензорна медиаторика и феноменология /НИУМФ/.

Имах много тежко детство – бях дете на алкохолно зависим човек. Видях всичко, което може да се случва в такова семейство – буйство, страх, бедност, делир и т. н. Но пък съм благодарна на съдбата, че ми показа всички страни на живота. В мен се затвърди желанието да бъда добър човек и да помагам на хората. Обичах ги се стараех да съм им от полза, но времето изтече неусетно, пораснах. Създадох свое семейство – мое гнездо с мои пиленца. Тогава се вкопчих още по-силно в живота, защото животът е борба. Трудни времена бяха – бедност до умопомрачение, а аз - майка на три деца…
За обикновения земен човек, да учиш е влечение и желание – учиш, трудиш се и успяваш, но за по-различния човек като мен, който от Бог е призван да помага, е Дарба, защото дарбата се дава, а не се учи. Тя затова е Божи дар, но и тежък товар! Осъзнах, че когато чуеш истинската дума БЛАГОДАРЯ не просто от устата на човека, а и от неговото сърце, удоволствието е неповторимо и не може да се обясни като преживяване!

Нека разкажа малко и за свята съдба. Бях на 24 години, имах вече три деца. Страдах от много силно главоболие. Не беше постоянно, но в момент на криза беше неудържимо. Потърсих помощ от най-добрите лекарски светила в тогавашното време, уви – поставяха ми различни диагнози, а ефект никакъв. Казваха, че имам тумор на лошо място и е невъзможна операция, освен това бързо растял и малко време ми оставало. Ами, колкото е рекъл Бог – помислих си! Отидох на скенер, но той блокира. Сложиха ми контрастно вещество за преглед, а аз имах чувството, че излиза от... устата ми. Повторих скенера - пак отказа. Седем дни го ремонтираха! Правиха снимки томографии, какво ли не... Череп има, мозък няма. Хората вдигнаха ръце от мен, а болката беше ужасна. Непрекъснато повръщах. Уж пиех хапчета за спиране растежа на тумора, но стана още по-страшно.

Тогава научих за една баба Кунка Нешева от село Славчица, Ловешко. Отидохме и там. Спомням си, че точно бях излязла от болницана. Беше лято, по време на коситба – баба Кунка я нямаше у дома. Чакахме я на улицата /аз и още един човек/, дойде си от нивата с вила на рамото. Погледна ни и каза: „Да влезе софиянката!“ За мен ставаше дума. Започна да ми пише името и изрече: „Ти не си болна, да кажеш на докторо и на жена му, че той има тумор у мозъко, а не ти! Ти си от Бог надарена и енергията ти е много. Когато го осъзнаеш, Бог че те учи!“ Онемях! Първо от това, че позна за доктора - доц. Протич беше завеждащ клиниката, а съпругата му, д-р Петкова, завеждаща отделението, в което аз бях. Нямаше как да не съм щастлива, че има лек и за мен! Нямам спомен какво още сме говорили, но това ми даде нов живот и стимул за търсене на истината. Тогава работех в МА – Очна лазерна лаборатория. Имах лекари приятели, които вярваха, че в мен съществува нещо различно. Започнах да работя с д-р Минков в отоневрологията – хората, на които той ме представяше, се чувстваха също различно. Преди да започна да им помагам, първо той ги преглеждаше, а след това и аз – нищо не им правех, дори ако щете вярвайте, но дори не им говорех. Просто заставах до тях и тихичко се молех. Някои заспиваха, на други болката им изчезваше или намаляваше и просто се променяха.

Така постепенно изчезна и моето главоболие. Вече 20 години! Труд, радост, успехи, дарба и обич към хората. Затова продължавам да твърдя: „Да учиш е призвание, но да лекуваш е Божие дарование!“. Ето, това е моят Божи дар!

Помагам на хората, които страдат от бича на века – алкохолизъм, наркомания, психични заболявания, обсебване и др. – без билки, без лекарства, без знанието на пациента. Учудващо е, но е факт! За Бог разстояния няма, Той знае всичко! Моите молитви, които са ми дадени свише, достигат до Бог и Той дава на човека толкова, колкото му се разрешава! Моята работа я виждат близките, защото това става пред техните очи и уши и те ми го казват. Аз познавам личността, на която ще помагам само от снимката, която са ми показали. Странно, но е истина! Има хора, болни от други болести, и не им е възможно да дойдат. Тогава аз им казвам: „Помислете си дали ще повярвате в това, което ще ви кажа, и най-вече в Бог, че Го има и съществува. В труден за вас момент останете насаме със себе си, без да има шум от телевизора или нещо друго. Изречете свободно ваша молитва към майка Богородица и разкажете наум /или на глас/ какво ви боли. Назовете името ми: „Помогни ми, Иванке“! Тогава, ако започнете да чувствате нещо по-различно по тялото си, без значение какво е то, изчакайте го да спре и благодарете и на следващия ден, като пак го направите в удобно за вас време. Тогава вие ще разберете какво е Божията помощ, но тя е силна само като назовете и моето име. Някой сигурно би ми се присмял, но е така – Богородица е моят покровител и пазител и предупреждавам, не за да ви стряскам: Никога не си позволявайте да се подигравате! А ако не вярвате, просто не го правете, но ако вярвате, Бог и Богородица ще ви отговорят! Тогава идва желанието ви да общувате с Бог, Богородица и мен! От сърце ви го пожелавам!

Някои сигурно биха се изсмели – тая пък как ще спре наркомана или алкохолика, глупости! Но когато те започнат да се променят, близките им започват да вярват и да ме благославят…

УСКЛУГИ

-Единственият метод в България без билки, без лекарства и без знанието на човека. Дава консултации и помага при зависимости от различен характер /алкохолизъм, наркомании, анорексия, булимия, психични състояния и други/.

Лекарствата са за лекарите, билките са за билкарите, а моята работа е да внеса душевен мир. Аз съм духовен лечител, защото помагам на духа и на душата да се осъзнаят и да се борят срещу порока. Дарбата ми е космически код. С него викам вашите духовни водачи, ангели, архангели и ги моля за здраве. Всеки човек си има ангел пазител.

Необходима ми е само една снимка на „зависимия“, за да видя образа на онзи, за когото ще се моля, но и да прозра първопричината за проблема му. Много хора пият от депресивни състояния, тъй като не могат да се справят с житейските ребуси на тия вълчи времена, по-слаби са и посягат към чашката. Други, особено младите, пробват просто от любопитство.

Не се отчайвайте, търсете всякакви варианти за спасение, защото никой не знае какво е решението на Бог за нас и нашето добро. В Библията пише – почукай и ще ти се отвори, поискай и ще ти се даде! За това се молете, мили хора. Само не губете вяра…

ПРЕДСТАВЯНЕ

 

Прочетете още - Иванка Младенова вяра и дарба от Бог

 


 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време от 10 до 16 часа

Тел.: 02/ 997 43 78 след 18:30ч.

Приемни дни:

- офис София – понеделник, вторник и сряда, само с предварително записване

- офис Пловдив – четвъртък и петък, само с предварително записване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.