Фатме Метушева - Логопед с. Абланица

4844
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Специалист логопед. Завършила през 2004 г. в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Работи с езикови и говорни нарушения при деца.

Фатме Метушева е специалист логопед с дългогодишен опит, предлагащ консултация, диагностика и корекция на езиково-говорни проблеми при деца, като:

  • заекване;
  • алалия - пълна липса на говор;
  • ехолалия - неосъзнато повтаряне на чута чужда реч;
  • дислалия;
  • дизграфия;

Работи с проблеми при деца с хиперактивност, аутизъм, обучителни трудности.

Кабинетът се намира в с. Абланица, на 22 km югоизточно от град Гоце Делчев и на 9 km източно от общинския център Хаджидимово.

 

 

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.