“Фарма вет” - ветеринарномедицински продукти и храни гр. Шумен

6073
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фарма Вет ООД предлага ветеринарномедицински продукти и храни и аксесоари за домашни любимци.
Фарма Вет притежава и ветеринарна аптека в град Шумен.


Фарма Вет предлага търговия на едро и доставка (със собствен транспорт) на територията на България на следните продукти:
ветеринарномедицински продукти производство на Фарма Вет
ветеринарномедицински продукти на други производители
храни и аксесоари за домашни любимци – кучета, котки, птички, рибки, хамстери и др.
Д-р Валентина Николова е управител на Фарма вет ООД, ветеринарен лекар, специализирала в производството на ветеринарно-медицински продукти (МВП) в процеса на развиване на дейността на фирмата.
Фарма вет е семейна фирма, като управителят д-р Николова и съпругът й д-р Веселин Николов, съвместно управляват производствените процеси и всички етапи на доставка и дистрибуция на ВМП до клиенти на територията на цяла България.
За товарене и разносна търговия на медикаменти, препарати, комбинирани фуражи, фуражни добавки и др. Фарма вет ООД притежава 7 броя лекотоварни автомобила Ситроен Джъмпър, 1 брой лекотоварен автомобил Ситроен Берлинго, 1 брой лекотоварен автомобил Форд Транзит, по един брой Рено Канго, Лада Нива 4х4, Порше Кайен.
Цехове за производство на ветеринарно-медицински препарати на Фарма вет ООД
За производство на ветеринарно-медицински препарати (ВМП) Фарма вет ООД разполага с три цеха:
Фарма Вет
Цех за производство и разфасовка на ВМП – гр. Шумен, Индустриална зона, бул. Мадара
Цех за производство и разфасоване на храни за кучета, котки и др. животни – гр. Шумен, Индустриална зона, ул. Цветан Зангов
Цех за производство и разфасоване на премикси и фуражни добавки за животни /млекозаместители, комбинирани фуражи и фуражни добавки/ – гр.Шумен, Индустриална зона, ул. Цветан Зангов
Фарма Вет
За осъществяване на търговската дейност Фарма вет ООД има Ветеринарен склад на ул. Кръстю Кючуков 3, Централен склад за готова продукция в Шумен, Индустриална зона, бул. Мадара 42 и ул. Цв. Зангов, на територията на Ремо АД.
Фарма Вет
Контактите с клиенти се осъществяват от офиса на фирмата, намиращ се на ул. Съединение 66, офис 2, а доставката на ветеринарно-медицински продукти се осъществява с описаните транспортни средства на място, до клиента.
Клиенти на Фарма вет ООД могат да бъдат всички търговци, притежаващи разрешителни за работа с ветеринарно-медицински продукти.
ПРОИЗВОДСТВО


Фарма Вет ООД е производител на ветеринарномедицински продукти, препарати за ветеринарната медицина и лекарства за животни. Фарма Вет предлага антибиотици, витамини, унгвенти, инсектицидни шампоани и др.
 • Ветеринарномедицинските продукти, които Фарма Вет произвежда са:
 • Антибиотици в опаковки 10, 20, 50, 100, 200g и 1,0 кг:
 • Гентамицин пулвис
 • Окситетрациклин пулвис 5%
 • Окситетрациклин пулвис 20%
 • Коли-тетравит
 • Хлортетрациклинпремикс
 • Доксициклин пулвис
 • Сулфахлорпиразин – натрий 30%
 • Окситетравит
 • Витамини в опаковки 10, 20, 50, 100, 200g и 1,0 кг
 • Витамино-минерални добавки за животни в опаковки 500g
 • Премикси в опаковки 500g
 • Дикалциев фосфот в опаковки 500g
 • Унгвенти в опаковки 50g
 • Антибиотични спрейове в опаковки 200, 500 мл
 • Течни ВМП в опаковки 50, 100, 200, 500 мл
 • Инсектицидни шампоани в опаковки 250 млТЪРГОВИЯ


Фарма Вет ООД се занимаватърговия на едро и дребно с ветеринарномедицински продукти собствено и чуждо производство. Фарма Вет предлага храни и аксесоари за кучета, котки и всякакви домашни любимци, като кучета, котки, хамстери и др.
Фарма Вет – Търговия на едро с ветеринарномедицински продукти и препарати
Фарма Вет продава на едро с препарати за ветеринарно-медицински цели и извършваразносна търговия със собствен транспорт на територията на България. Артикулите, които Фарма Вет предлага са:
 • ветеринарномедицински продукти и препарати, произведени от Фарма Вет
 • ветеринарномедицински продукти на други производители
 • храни и аксесоари за кучета, котки и други домашни животни – птици, риби, хамстери, зайци и др.КОНТАКТИ
“Фарма вет” – farmavet.org
Aдрес: гр. Шумен, Ул. Съединение 66, офис 2
Тел.: 054 80 12 151
Тел./факс: 054 801 215
Моб. тел.: 0897 906 601; 0897 906 603; 0897 906 608; 0897 906 618; 0897 906 612; 0897 906 619
E-mail: farma_vet@ abv.bg

Адрес: гр. Шумен, ул. “Цар Иван Александър” №92

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.