Урал Джевджетов Бекиров - общопрактикуващ лекар гр. Балчик

15884
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Урал Бекиров е общопрактикуващ семеен и личен лекар в гр. Балчик.
Д-р Бекиров е отличен специалист с дългогодишен опит, и практика като личен лекар / семеен лекар/.
Кабинетът е с модерно оборудване и техника за медицински прегледи в няколко направления на медицината и най-вече за диагностика и лечение на всичко в областта на специалността „Обща медицина“.
Д-р Бекиров приема и здравно осигурени пациенти, и частни пациенти.


В лекарски кабинет Д-р Урал Бекиров се извършва диагноза и лечение на:
– артериална хипертония
– неврити
– невралгии
– дерматити
– реакции на стрес
– белодробни заболявания
– други заболявания


Кабинетът разполага с:
– манипулационна
– ехограф
– ЕКГ
– сервизни помещения
– амбулаторна хирургия
– уютна чакалня

Извършват се и домашни посещения, договорени и съобразени със състоянието на пациента.
Лекарски кабинет Д-р Бекиров е Вашият най-добър избор на общопрактикуващ семеен и личен лекар, джипи, терапевт – ако имате нужда от професионален съветник, съобразно последните тенденции в медицината и лично отношение.
Д-р Бекиров акцентира на най-доброто персонално лечение за постигане на максимума за Вашето здраве!

Допълнителни контакти:
гр. Варна, кв. Виница, ул. ЦАР БОРИС III 48;
с. Оброчище, ул. Черно Море 13;

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.