Тъканна банка Vita34 град София

31361
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ОСИГУРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ ЗА БЪДЕЩЕТО

- От 1997г. Вита 34 е банката за съхранение на стволови клетки в Европа с най- дългогодишен опит - над 22 години и над 230 000 успешно съхранени проби.
- Притежаваме всички необходими лицензи, сертификати и акредитации: GMP, FACT, US FDA, ISO 13485:2016, PEI
- Vita34 е изключителен пазарен лидер в немскоговорящите страни.
- Предоставяме уникален достъп до 3 технологии: Цяла кръв; Редуциран обем (SEPAX); Редуциран обем (AXP)
- Горди сме да ви запознаем с 43 от нашите успешни трансплантации в различни терапевтични области в целия свят.
- 50 годишна HDI застраховка – Vita 34 e първата банка в Света, която в случай на несъстоятелност гарантира, че пробата от столови клетки на детето Ви, ще бъде съхранявана до 50тия му рожден ден.
- 2 високотехнологични лаборатории, локализирани в Германия, на разположение 24/7/365.
- Vita 34 има собствен Научноизследователски отдел, работи съвместно с известни изследователски институти и университети и активно участва в клинични проучванията за лечения със стволови клетки.
- Vita34 неколкократно е награждавана и отличена за високите си постижения в работата със стволови клетки като иноватор в областта.
- Vita 34 разработи свой собствен патентован сак за взимане на проби и криосъхранение.
- Vita34 открива първата в света „стъклена лаборатория“ и предоставяме възможността на семействата да наблюдават процеса по обработка на пробата със стволови клетки.
- При необходимост ние сме плътно до вас, наша отговорност са необходимите изследвания преди трансплантацията и професионалния транспорт до трансплантационния център.
- Предлагаме разсрочено плащане и отстъпки за семействата.

ПРЕНАТАЛЕН ТЕСТ

Неинвазивният пренатален тест (НИПТ) е съвременната опция за скрининг на анеуплоидии. Професионалистите, включително Американският колеж по акушерство и гинекология (ACOG), препоръчват НИПТ като изследване за всички бременни жени, независимо от възрастта или риска. Това изследване има по-високо ниво на чувствителност и специфичност, отколкото традиционния биохимичен скрининг.

НИПТ в сравнение с традиционния биохимичен скрининг.

-Има по-висока точност за установяване на синдром на Даун
-Има по-малко фалшиво положителни резултати за синдром на Даун
-Има значително по-широк интервал, в който може да се направи (извършва се още от 10 гестационна седмица от бременността)

Адрес офис София: бул. България № 58, вх. 3, ет. 2, офис 6;
Адрес офис Варна: бул. Ген Колев № 113, Бизнес сграда Никулицел, ет. 8, офис 8.8;

Посетете ни в Инстаграм

Научете повече за нас от нашите онлайн брошури:
- стволови клетки
- пренатални тестове
- информация за успешните ни трансплантации по цял свят
- наръчник за родители
- калкулатора за разсрочено плащане

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.