Топ-диагностика ООД гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма ТОП-ДИАГНОСТИКА е основана през 1992г. от Д-р Любомир Момчилов ,като търговски представител на диагностичния отдел на световно известния фармацевтичен гигант HOFFMAN – LA ROCHE / Швейцария / в България .
Основен предмет на дейност в началото на 90–те години е фирмата да разпространи и утвърди новите инвитро диагностични апарати и реактиви на българския пазар . От 1992 до 1999 тази цел е постигната успешно и в България са инсталирани първите клинично – лабораторни системи на ROCHE :
- К линична химия – КОБАС МИРА, ХИТАЧИ : 50 апарата
- Хематология – КОБАС МИНОС/МИКРОС/ХЕЛИОС: 40 апарата
- Имунология КОБАС КОР / ЕЛЕКСИС : 10 апарата
- PCR – ТЕРМОСАЙКЛЕР : 5 апарата
- Коагулация STA Модел : 10 апарата
Така, в края на 1999 година в повечето големи медицински заведения в България са инсталирани и работят клинично – лабораторните системи на ROCHE DIAGNOSTICS .
Успешното справяне с тази задача , доброто сервизно обслужване и високия професионализъм при работа с нашите клиенти , поставиха фирма ТОП-ДИАГНОСТИКА на водещо място на българския пазар в областта на инвитро диагностиката .
1999-2009
През 1999 г., след сливането с Boehringer Mannheim и цялостното световно преструктуриране на Roche (затваряне на търговските представителства / , фирма ТОП-ДИАГНОСТИКА, следвайки истинските нужди на българските потребители за реалистични, надеждни и финансово адекватни решения за техните клинични лаборатории, приклюва своите договорни взаимоотношения с Roche Diagnostics . Фирмата създава връзки с нови световни лидери в производството на инвитро диагностикумите , запазвайки основните си клиенти и същия обхват от дейности.
ТОП-ДИАГНОСТИКА става ексклузивен вносител и оторизиран сервиз на :
OLYMPUS DIAGNOSTICA GmbH
INSTRUMENTATION…LABORATORY
D IAGON
PLIVA..LA..CHEMA… (уринни … тестове)
ТОП-ДИАГНОСТИКА ООД е добре познато и с утвърдено име в областта на дистрибуцията на лабораторни реактиви и консумативи, както и в инсталирането, гаранционното и след гаранционното сервизиране на лабораторно…оборудване.
ТОП-ДИАГНОСТИКА ООД има изградени добри взаимоотношения, както със своите настоящи, така и със своите потенциални бъдещи клиенти.
Екипът на фирмата включва квалифицирани специалисти и инженери, които могат да намерят оптималните решения за всяка лаборатория и да разрешат всички проблеми навреме.
Фирмата има 2 отдела:
1.Отдел “ Търговия и Маркетинг “
2.Отдел “ Клиенти и сервизно обслужване”
Двата отдела работят хармонизирайки своите дейности, фокусирайки се върху една основна цел – да се задоволят напълно нуждите на нашите клиенти в следните аспекти:
- Доставка на лабораторни апарати и реактиви
- Подкрепа за клиентите и сервизно обслужване
Наши клиенти са повече от 250 медицински университетски, големи и малки болници, както и частни лаборатории. Отношенията ни с най-големите клиенти са въз основа на съществуващи договори подписани след спечелване на годишни търгове за доставка на лабораторни и диагностични продукти.
ТОП-ДИАГНОСТИКА беше първата българска търговска фирма в бранша на инвитро диагностиката , сертифицирана по EN ISO :9001:2000.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.