'Теледиагностика' ООД гр. Пловдив

1729
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Теледиагностика" ООД осъществява онлайн консултации във всяка област на здравеопазването и второ експертно мнение при разчитане на рентгенографии, мамографии, ехографии, скенер, ядрено-магнитен резонанс.
Благодарение на интернет и телемедицината експертнотто мнение е достъпно за всеки, без досадни опашки и без чакане, дори и в най-отдалечените населени места, където няма нужните специалисти.
Чрез опита на екипа на медицинския център и възможностите за диагностициране на сложни медицински и здравословни проблеми, може да се повлияе благоприятно понататъшното развитие на терапевтичния процес, като се помогне с консултации във всички етапи от правилната диагноза до успешното лечение.
Bene diagnostcitur, bene curatur - добре диагностицираните биват добре лекувани.
Специалисти, работещи в "Теледиагностика" ООД:
1. Д-р Христо Христов
2. Д-р Борислав Милев

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.