СЪКСЕС 85 - ИЗДЕЛИЯ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ гр. Благоевград

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Съксес 85" ЕООД е официално вписана в Регистър на лицата, осъществяващи дейности по предоставяне на медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хората с увреждания към Агенцията за хора с увреждания.
Фирмата извършва своята дейност на територията на гр. Благоевград.
Предлага на своите клиенти инвалидни колички, антидекубитални дюшеци и възглавници, бастуни, проходилки, патерици,ортопедични обувки, гръдни епитези, перуки, слухови апарати и др.
"Съксес 85" ЕООД предлага на своите клиенти следните продукти:

  • Инвалидни колички;
  • Антидекубитални дюшеци и възглавници;
  • Бастуни;
  • Проходилки;
  • Патерици;
  • Ортопедични обувки;
  • Гръдни епитези;
  • Перуки;
  • Слухови апарати и др.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.