СУБАЛ „Уро Медикс“ гр. Пловдив

8774
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МБАЛ „Уро Медикс" e създадена като  първата в България, частна специализирана урологична болница. От май 2014 год. в болницата функционира и отделение по Нефрология. Екип от висококвалифицирани специалисти, с най-съвременни методи и апаратура оказва  помощ при всички  урологични  и нефрологични заболявания.
Предразполагаща обстановка, хуманно и професионално отношение.
Мисия
 „Уромедикс” e първата в България, частна специализирана урологична болница за активно лечение. Екип от висококвалифицирани специалисти, с най-съвременни методи и апаратура оказва навременна и индивидуална помощ при различни урологични заболявания. Предразполагаща обстановка, хуманно и професионално отношение.
 Описание
Модерно оборудване
Съвременна апаратура
Водещи специалисти
 Основни дейности
Основни дейности на болницата са активно, оперативно, трансуретрално и консервативно лечение на лица с остри и изострени хронични заболявания на уро–гениталната система, пластично–реконструктивни операции на вродени или придибити състояния, използвайки в пълен обем всички специфични урологични методи на изследване и лечение.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.