Студио за красота и здраве 'Валентина' гр. Ботевград

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Студио за красота и здраве "Валентина" работи в град Ботевград.
В студиото работят млади и мотивирани професионалисти, които вярват в безкомпромисното качество, личното отношение и красота в делника.

mas
Студио за красота и здраве „Валентина“ предлага следните услуги в Естетична медицина:
- Почистване на лице с ултразвук
- Мезотерапия с хиалуронова киселина
- Мезотерапия с колаген
- Попълване на бръчки
- Моделиране на устни
- Фотоепилация на лице
- Лазерни процедури срещу акне
- Ботокс
- Хиалурон
РАБОТНО ВРЕМЕ
Вторник: 13:00 - 19:00 часа
Сряда- Събота: 10:00 - 19:00 часа
Неделя: 13:00 - 19:00 часа
Понеделник: Почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.