Студио за здраве и красота “IVY…LOUNGE…” гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Студио за здраве и красота “IVY…LOUNGE…” има своята специфичност на предлаганите услуги. Студиото работи на територията на град София.


УСЛУГИ
- Изследване с квантов анализатор
- Вега тест
- Детоксикационна медицина
* метод на управляема контролирана детоксикация
* СПА детоксикация
- Масажи
- Процедури с целутрон
masaj_newfacemedia_copyright
КВАНТОВИЯТ АНАЛИЗАТОР е високотехнологично електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм.Квантовият анлизатор интегрира в себе си медицина,био-информатика,електро-инженерство и други съвременни науки.Квантовият метод на диагностика е комплексен,неинвазивен (безкръвен),практичен,лесен,бърз и ефикасен.Теоретически основан върху квантовата медицина,този апарат използва научните постижения в електронната техника за отчитане и анализ на магнитно поле на човешката клетка.Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта ви се получават над 150 показатели за вашето здраве.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.