Студио за здраве и красота “IVY LOUNGE” гр. София - Д-р Ива Савчева

57660
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

На вниманието на клиентите на студио "IVY LOUNGE".

Имате възможност да се възползвате от предлаганите поименни и групови карти за различните ни услуги.

Заповядайте, най-големият приоритет е здравето ни!

Д-р Ива Савчева завършва медицина в Медицинска Академия-Висш Медицински Институт (МА-ВМИ) София през 1983г.
От 1992г. е специалист по вътрешни болести.
Има дългогодишен трудов стаж в Национална Многопрофилна Транспортна Болница (НМТБ) "Цар Борис III" София.
От 2000г. работи като лекар по трудова медицина в сферата на Столичен транспорт.
От 2009г. се занимава и с нетрадиционна медицина.

Студио за здраве и красота “IVY…LOUNGE…” има своята специфичност на предлаганите услуги. Студиото работи на територията на град София.

УСЛУГИ
- Изследване с квантов анализатор
- Вега тест
- Детоксикационна медицина
* метод на управляема контролирана детоксикация
* СПА детоксикация
- Процедури с целутрон

Няма по-голяма удовлетвореност от тази – да помагаш на хората !

Най-големият приоритет е здравето ни!

Чувстваш ли се здрав, изпълнен с енергия и жизненост, ти си красив и богат!

Инвестирайте в собственото си здраве!

Услуги :

IVY LOUNGE БИОСКЕНЕР
Промоцията на здравето е процес, който дава възможност на хората да контролират и да подобряват здравословното си състояние.
Всеки трябва да е заинтересован от ефективната профилактика!

БИОСКЕНЕР (КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР) е високотехнологично електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм. Квантовият анлизатор интегрира в себе си съвременни науки. Методът е комплексен, неинвазивен (безкръвен), практичен, лесен, бърз и ефикасен. Апаратът използва научните постижения в електронната техника за отчитане и анализ на магнитното поле на човешката клетка. Показателите се снемат за около две минути чрез сензорен проводник, който се държи в дланта.

Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови показатели
Функция на мозъчните нерви
Функция на стомашно-чревния тракт и на панкреаса
Чернодробна функция и на жлъчния мехур
Бъбречна функция
Белодробна функция
Показатели за костната система
Основни физически качества
Токсини в организма
Витамини и микроелементи
Аминокиселини
Ендокринна система
Имунна система
Полова система
Кожа Алергии
Човешки показатели
Обобщен анализ
Цялата информация се изпраща на посочен e-mail.
Резултатите се коментират от лекар.

Изисквания: Два часа преди изследването да не се консумира храна, тонизиращи напитки или кафе. Да не се упражнява вид спортна дейност.
Изследват се деца от 10 годишна възраст.

Противопоказания: наличие на пейсмейкър.

IVY LOUNGE ВЕГА ТЕСТ
В нашия век на стресове и напрежение правилното хранене е от изключително значение. Стресът увеличава вероятността да се отключат различни заболявания.

Енергията е същността на живота!
Всяка храна има различна енергийна структура.
Как да промените начина си на хранене и теглото си, а оттам и самочувствието си?
ВЕГА ТЕСТ дава тази възможност.

ВЕГА ТЕСТ представлява най-модерна компютърна технология, с която се извършва биоенергиен тест за оценка на толерантността ни към храни – пресни и сушени плодове, зеленчуци, ядки, риба, видове меса, млечни продукти, варива, зърнени храни и др. Методът е безкръвен, безболезен, безопасен. С теста се установява към кои храни даденият организъм има добра поносимост, бързо ги разгражда и превръща в енергия. Показва още кои от тях не понася, разгражда бавно и съответно натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.
Продължителност – около 60 минути. Получените резултати се нанасят в специални фишове , които ви се предоставят. Как се осъществява тестването?
За да се изследва енергийната структура на конкретна храна, се създава верига между апарата, храната и изследвания. Държи се метален накрайник в едната ръка, а върху определена акупунктурна точка в основата на палеца на другата ръка се допира друг метален накрайник с форма на писец, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнездо, в което се поставя шишенцето с извлек от различните видове храни.

С вега тест можете да отслабвате здравословно.
Ще бъдете работоспособни, концентрирани и изпълнени с енергия.

Противопоказания: наличие на пейсмейкър.

Препоръки: Два часа преди изследването да не сте приемали храна.

IVY LOUNGE SPA ДЕТОКСИКАЦИЯ
ТОКСИНИТЕ имат роля за здравословните ни проблеми. Различните по вид токсини, които се натрупват в човешкия организъм са под влиянието на околната среда, начина ни на живот, най-вече неправилното хранене.

ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО В ДЪЛБОЧИНА: ОТВЪТРЕ – НАВЪН
Детоксикаторът е един от най-добрите пречистващи продукти. Той е чудесен природосъобразен лечебен апарат. Потапяте краката си в леген с вода, включва се апарата и милиони йони задействат естествения очистителен процес на тялото през стъпалата. Йонната терапия пречиства всички жизнено важни органи.
Ще се почувствате по-леко, ще мислите по-ясно, ще имате повече енергия и ще се чувствате като цяло по-добре!
Акне, тъмни кръгове под очите, лош дъх, неприятна миризма на потта, сутрешна скованост на ставите – обикновено подсказват за натрупаните киселинни отпадни вещества в нас. Живеем в динамично време. От особено значение е да следим физическото си състояние.

IVY LOUNGE ЦЕЛУТРОН
ЦЕЛУТРОНЪТ е устройство с използване на методите на съвременната медицина, физиотерапията и козметиката. Целутронът е уред, възпроизвеждащ нискочестотен ток. При електростимулация с повърхностни електроди се стига до ниво мускул, който започва да се съкращава.

Това е съвременен метод за моделиране на тялото и поддържане на мускулния тонус с богати възможности за въздействие върху мускулните влакна и съединителната тъкан, в зависимост от нейното състояние и търсения ефект. Редуцира се мастна тъкан в коремната област, в областта на ханша, по бедрата, по гърба. Целутронът освен апаратен масаж, предизвиква и стимулиране на кръвоносните и лимфни съдове. Избягват се всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно-двигателния апарат и дихателната система.

Апаратът е с четири честотни режима на интензитет и 9 програми, като 9-та сменя програмите от 1-ва до 8-ма автоматично.

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.