Студио Алтернатива - алтернативна медицина гр. София

4667
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ПЪРВО СТУДИО ПО АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА В БЪЛГАРИЯ С ИТАЛИАНСКИ ТЕРАПЕВТИ

За първи път в България италиански терапевти предлагат своя дългогодишен опит за борба с болката, стреса и хроничната умора както и модерна апаратура за провеждане на терапевтични и естетични процедури.

Студио Алтернатива е в България от 2008 година. Преди това ние, неговите създатели, а именно моят съпруг, който е италианец, специалист по артикуларна рехабилитация с 10 годишна клинична практика в болница „Санта Кроче е Карле” в град Кунео / област Пиемонте с център гр. Торино/ и аз, неговата съпруга, българка със специалност оператор по плантарна рефлексология и хот-стоун терапия със сертификат за завършена школата по алтернативни техники за лечение „Корпо – Менте- Спирито” в гр. Кунео , живеехме в Италия и работехме в продължение на 10 години в областта на алтернативната медицина, прилагайки успешно безлекарствени терапии при много заболявания.

Нашата цел сега е да пренесем този опит и професионална практика и тук в България и да предложим на българските граждани, които имат здравословни проблеми една сравнително ефикасна и действаща методика на лечение за да могат да се излекуват напълно и да имат щастлив дух в здраво тяло!

Нашите процедури са:

  • Плантарна рефлексология
  • Хот-стоун терапия
  • Процедури с инфра-червена светлина
  • Магнитна терапия
  • Електротерапия
  • Ултразвук
  • Електро-акупунктура
  • Музикотерапия
  • Ирисова диагностика

Те спомагат за облекчаване на симптомите при заболявания, като хипертония, артрит, артроза, флебит, тендинит, остеопороза, дископатии, регулиране на периферното артериално налягане, болки в гърба, ставите и мускулите, мигрена, тревожност и безсъние, състояния след прекарани инфаркт и инсулт, както и при много други заболявания, предизвикани от стрес , психическо напрежение и хронична умора. Повече информация за всяка една процедура може да откриете на сайта ни.

Студио Алтернатива ви дава възможност да подобрите здравето и настроението си, да възстановите хармонията и енергийния баланс във вашето тялото, вашият ум и вашият дух - предпоставка за щастие и благоденствие. Предлагаме индивидуален подход към всеки пациент, безплатна първа консултация и намаление за пенсионери. Процедурите се извърщват с професионална италианска апаратура.

Студио Алтернатива периодично организира и Курсове по плантарна рефлексология. За повече информация и записване може да се свържете на телефон 0889 55 76 77.

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.