Дентални клиники Недялков гр. София

5733
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дентални клиники ‘‘НЕДЯЛКОВ“ са създадени през 1993г. от двамата братя Д-р. Тодор Недялков и Недялко Недялков и вече 23 години се грижат за Вашето здраве и красива усмивка. В клиниките се предлага професионално лечение и индивидуален подход от квалифицирани специалисти.
Можете да се възползвате от специализирани ортодонтски и хирургични услуги на разумни цени. Основен приоритет на клиниките е не само да Ви осигури качествено стоматологично лечение, но и да Ви убедят  в ползата от личната устна хигиена и профилактика с оглед предпазване от бъдещи стоматологични проблеми. Доверете се на нашия опит. В нашите клиники полагаме всички усилия да отговорим на Вашите изисквания! Стремим се да подобрим Вашето самочувствие и да Ви дадем повече поводи да се усмихвате.Клиниките са оборудвани със съвременна апаратура и качествени стоматологични материали на водещи фирми като
/3M ESPE,KERR,DENTSPLY,KULZER,AXIS,SDI,PIERRE FABRE И ДР./
За Ваше улеснение работим съвместно с НЗОК, ДЗИ, ПОК Бъдеще, Фи Хелт, Уника Живот, Фондация Конкордия, ЗК „НАДЕЖДА ,вестници Стандарт и Торнадо. Издаваме фактури и амбулаторни листа за всички други здравноосигурителни компании.
1244 (1)
Четирите дентални клиники състоящи се от по два стоматологични кабинета, регистратура и луксозна чакалня се намират на :
Бул. Кн.Ал.Дондуков №105 – партер
Тел: 02/944-82-62
GSM: 0888-086-251
Раб.време:
Понеделник – Петък - 08.30-20.00ч.
Събота - 8.30-19.00ч.
Неделя - 9.30–16.00ч.
e-mail: nedialkov105@abv.bg
Ул. Раковски №165, ет.1
Тел: 02/988-54-44
02/986-53-18
Раб.време:
Понеделник – Петък - 8.30-19.30ч.
e-mail: nedialkov105@abv.bg
ул. Раковски №81
Тел: 02/983 36 66
Раб.време:
Понеделник – Петък - 09.00-19.30ч.
e-mail: info@drnedialkov.com
ул. Любен Каравелов №90
Тел: 02/963 15 05
GSM: 0896 788 149
Раб.време:
Понеделник – Петък - 08.30-20.00чСъбота - след уговорка
e-mail: info@drnedialkova.com
УСЛУГИ:
Профилактични мероприятия свързани с:
-предпазване от зъбен кариес
-предпазване от възпаления на гингивата и зъбодържащия апарат
-навременно диагностициране на определени проблеми
-мотивация и обучение за добра лична орална хигиена.
Консервативно зъболечение:
-лечение на кариес - с химио, фотополимери и висококачствени амалгами
-лечение на пулпити
-лечение на периодонтити
-лечение на гангрени
*Всички процедури може да се извършват под анестезия ( упойка ), което гарантира безболезненост.
-изграждане на зъби, чрез аххезимна техникао, с радикуларни, парапулпарни щитове, целуоидни корони, медни пръстени, вставки, пинлеи.
Лечение на гингивити, парадонтити ( парадонтоза ), венчени джобове. -почистване на подвенчени и надвенчен зъбен камък, плака чрез ултразвуков апарат.
-  SRP, парадонтална хирургия
-изработка на парадонтални шини - за стабилизиране на зъбите

Съвременно избелване на зъби, витално и невитално с американски и австрийски системи. Настолно избелване и комбинирано домашно избелване
Хирургия - екстракция на млечни зъби, еднокоренови, многокоренови, корени много разрушени зъби. Лечение на абсцеси.
Орална хирургия - практикува се от специалисти по лицево - челюстна хирургия.
Издлетяване на ретинирани зъби, кисти, апикална остеотомия, френолектомия. и др.
Поставяне на импланти.
Протетично лечение - изработват се корони, мостове от металокерамика, бленд - керамика , бленд - метал с пластмаса, чист метал, временни корони и мостове от пластмаса, протезни конструкции - снемамеми - с куки, без куки, от обикновена пластмаса или от валпласт ( еластична протеза) моделно лети протези с куки, стави, траверси; Инмедиатни протези. Прагово и безпрагово пилене.
Ортодонтия- др. Желева- ортодонт специалист - лекува и консултира. Поставя шини, лекува челюстни деформации в детска и зряла възраст.
Детска стоматология - лечение на кариеси и неговите усложнения - пулпити, периодонити ( периапикални остеити ), гингивити, пародонтити, Обучение в добра и правилна устна хигиена, мотивация. Изработка на местопазители.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.