Стоматологични клиники Дентал Арт - Пловдив и Велинград

14862
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Тарапевтична стоматологияСтоматологични клиники Дентал Арт разполагат с 3 напълно оборудвани дентални кабинета и собствена зъботехническа лаборатория. Центърът разполага със съвременна апаратура, осигуряваща бързо, ефикасно и напълно безболезнено терапевтично и хирургично лечение. Дентален център Дентал Арт имат на разположение квалифицирани кадри в областта на хирургията, протезирането и козметично-възстановителните процедури. Дентал Арт Пловдив осигуряват на пациентите си и спешна дентална помощ през почивните и празничните дни.

Нашият Екип:
Дентален център Дентал Арт имат на разположение квалифицирани кадри в областта на хирургията, протезирането и козметично-възстановителните процедури.


Д-р Яна Канлиева
Член на Българския Зъболекарски Съюз
Преминала сертифицирани обучения и курсове в сферата на естетичната стоматология,  протетично-възстановителна дентална медицина, детска стоматология. Притежава международен сертификат за работа поставяне на хиалуронови  филъри в лицевата област.  


Д-р Атанас Печилков
ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ЗЪБОЛЕКАРСКИ СЪЮЗ
Преминал сертифицирани обучения в сферата на спешна стоматология, имплантология, ендодонтия и терапия. Специализира орална хирургия в УМБАЛ “Света Марина “- Варна. Ординатор в клиника по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛ “Света Анна”- София. Притежава международен сертификат за работа с хиалуронови филъри в лицевата област.


Д-р Анастасия Дечевска
ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ЗЪБОЛЕКАРСКИ СЪЮЗ
Преминал сертифицирани обучения в сферата на спешна стоматология, имплантология, ендодонтия и терапия. Специализира орална хирургия в УМБАЛ “Света Марина “- Варна. Ординатор в клиника по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛ “Света Анна”- София. Притежава международен сертификат за работа с хиалуронови филъри в лицевата област.


Д-р Тинка Тоскова
Лекар по дентална медицина, Член на Българския Зъболекарски Съюз
Завършва факултета по Дентална Медицина гр.Пловдив. Посещава множество курсове в областа на естетични, директни и индиректни възстановявания, ендодонтията и протезиране. Сертификат за работа с иновативните Дентални Алайнери.


Николай Канлиев
ЗЪБОТЕХНИК
Завършва зъботехника през 1989г. в гр.Пловдив. Продължава своето обучение и квалификация с множество български и чуждестранни лекции и курсове. Участва в съвместна работа в екип с други лаборатории и колеги от цяла България по комплексни ортопедични случаи. Интересите му са надимплантно протезиране, моделно-ляти протезни конструкции със ставни фрез елементи, естетични конструкции във фронтална лицева област.

Д-р Мария Тенева
Лекар по дентална медицина, Член на българския зъболекарски съюз

Завършва факултета по дентална медицина в град Пловдив.Посещава множество курсове в областта на директното и индиректното възстановяване и ендодонтията.



Услуги:
- Зъбни импланти

Зъбния имплант представлява изкуствена конструкция, която се поставя на мястото на липсващ зъб или обеззъбена част от челюстта. Зъбния имплант е направен от титан, който е изключително биосъвместим с човешкия организъм. От титан са направени всички ортопедични изкуствени стави в медицината. Поставянето на зъбни импланти става чрез хирургическа интервенция с местна упойка и е необходимо да мине определено време след това, за да бъдат натоварени с конструкция.

- Терапевтична стоматология
Лечение на пулпит и кореново лечение на зъб в “Dental Art Center” – Пловдив. Лечението се осъществява с ендодонски машини. Машинната обработва ни гарантира напълно почистване на вътрешните стените на канала.При работа с ендомотор бързо и лесно получаваме професионални резултати.  Едномоторът има вграден апекс локатор, който измерва точната дължина на кореновият канал, което също допринася за абсолютната точност в лечението. След това зъбът се попълва с пасти, които са биологични съвместими с организма и няма болка. Когато кариесът е много дълбок, но не е станал пулпит, правим лечение с лазер.
Клиниката разполага с ренген за по добра
диагностика и контрол на лечението.
За по-сложни ендодонски случай се използва дентален микроскоп.Той дава възможност за прецизна обработка и увеличен поглед (до 34 пъти) дори на най-малкия детайл.
Използва се при:
-трудно проходими коренови канали;
-за откриване и отстраняване на дентикли или счупени инструменти в кореновия канал;
-разкриване на допълнителни канали;
-намиране и запечатване на перфоразия;
-аномалии в анатомията;
-релечение на старо-лекувани и инфектирани коренови канали.




- Детска дентална медицина
Френулотомията е вроден и най- често наследствен проблем, но днес се лекува бързо и безболезнено за пациента с кратък възстановителен период. Нашият екип от стоматолози ще осигури качествено лечение на достъпни цени за вас или вашето дете. Под грижите на нашите специалисти стоматолози, детето ви ще се чувства спокойно и ще получи необходимото лечение.
Лечението и профилактиката на детските зъби е особено важно.
Поставянето на силанти е доказан метод, който предпазва зъбите на вашите деца от поява на кариеси и техните усложнения



- Зъбни корони
Поставяне на зъбни коронки от цирконий, металокерамика, изцяло керамични. Поставянето на зъбни коронки се прави в случай на разрушени зъби, зъби които не могат да се възстановят с пломба, на оцветени зъби, след кореново лечение (при положение, че не се постигат задоволителни резултати с т. нар. вътрешно избелване на зъба). С поставянето на коронка, зъбът възстановява своята функция и естетика.
В стоматологични кабинети Дентал Арт, нашите стоматолози поставят различни видове зъбни коронки, от които можете да избирате:
-Циркониеви коронки
-Металокерамични коронки
-Бленд керамични коронки
-Изцяло керамични зъбни коронки


- Зъбни импланти

- Поставяне на зъбни корони

- Естетична стоматология

- Орална хирургия

- Тарапевтична стоматология

- Детска стоматология

- Oртодонтия

- Пародонтология

- Протези

- Профилактика

- Дермални филъри


Бондинг и фотополимерни фасети- минимално инвазивна процедура, с висок естетичен резултат

 

Обстановката по време на пандемия изисква отговорност. Ето защо в ДенталАрт подхождаме изключително стриктно и поставяме здравето на нашите пациенти, и това на нашите дентални експерти на първо място.

Бъдете спокойни и ни се доверете, защото:

- Почистваме и дезинфекцираме всички повърхности - шкафове, плотове, дръжки на врати, бутони и др.
- Дезинфекцираме пода.
- Проветряваме помещенията на всеки 30минути
- Преди и след поставянето на ръкавици, стоматолозите и асистентите на ДенталАрт почистват ръцете си с хидроалкохолни разтвори за поне 20 секунди.

 



Циркониеви корони, шиниране на зъби


Почистване на зъбен камък

Допълнителен адрес:
гр. Велинград, бул. “Съединение” 206, 4602 Център
Работно време: Понеделник – Петък от 9:00 – 19:30ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.