Стоичко Миличин - Психолог гр. Пловдив

2467
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Стоичко Миличин е дипломиран магистър психолог в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и квалификация придобита в България и Русия.
Има 5 години стаж по специалността.
Практикува като управител на Миличин Център. “Миличин център” обединява екип от специалисти, чийто опит и уникални авторски програми са помогнали на много хора да открият пътя към личното и семейно щастие. Ако желаете ще имате възможност да работите не само с индивидуален консултант, а и с целия набор от професионалисти и да се възползвате от целия професионален ресурс с който разполага центърът.
Област на професионална компетентност:
Лични кризи, страхове, депресивни състояния, преодоляване на зависимости, семейна терапия, бизнес психология, психология на личността, психологично консултиране, политическа психология, икономическа психология, психолингвистика, емоции и мотивация, психотерапия, насилие, травма, трудова и организационна психология, проблеми в ученето.

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, ул. Иван Вазов 58 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.