СТМ - евроконсулт ООД - трудова медицина гр. Шумен

5637
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Службата по трудова медицина е създадена през 2007 година.

Развива дейността си основно на територията на Шуменска, Разградска, Търговишка, Благоевградска и Сливенска области.

Към фирмата има акредитиран орган за контрол от вида "С" за контрол на факторите на работната среда и по електробезопасност.

Службата по трудова медицина предлага следните услуги:

-Комплексно обслужване по трудова медицина
-Оценка на риска
-Обучение по безопасност и здраве
-Изготвяне на инструктажи за безопасна работа
-Изготвяне на инструктажи за действия при природни бедствия
-Изготвяне на режим за труд и почивки
-Трудово-правни консултации
-Здравно наблюдение на служителите
-Анализ на здравното състояние на работниците

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.