Спортен клуб Be Shape гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Спортен клуб Be Shape by Rossen (БИ Шейп ) работи успешно вече цели три години и е доказал своят професионализъм.
Be Shape studio се стреми да предлага на свойте клиенти всички най-нови тенденции в спорта за здраве.
При нас ще намерите най-новите и модерни спортове като: SPINNING, Kangoo Jumps, Port De Bras, ZUMBA, Fat Burnning и много други. Екипът на студия Би Шейп е съставен от професионални инструктори- дългогогишни спортисти с лицензирани международни сертификати. Те ще ви помогнат да подобрите общата ви двигателна култура. Ще ви заредът с тонус и със сигурност ще допринесат за вашето добро настроение. Инструкторите на Be Shape, постоянно посещават курсове за повишаване на своята квалификация, не случайно и голяма част от инструкторите ни участват, като презентъри на много фестивали, ивенти, ТВ предавания, анимация, тийм билдинги.
Залог за нашия успех е любовта към движението,танца и спорта, за нас всеки един клиент е важен, за това ще ви помогнем да бъдете в хармония с тялото и духа си, да живеете активно и с усмивка на лице. Не случайно нашето мото е: „Бъди във форма! За всеки има спортен час, динамика, танц, релакс, кой е подходящ за вас, избирете си при нас.”
Работно време
Понеделник - Петък - 8:00 - 22:00
Събота - Неделя - 10:00 - 18:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.