Специализирана Болница по Пластична и Естетична хирургия “Валем”

9274
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Нашата болница е създадена през 1994 год. 13 години са период, в който ние доказахме нашите умения в областта на пластичната и естетична хирургия. Сътворихме прекрасен външен вид на стотици наши пациенти.
Специализирана Болница по Пластична и Естетична хирургия “Валем” е акредитирана от Министерство на здравеопазването с 5 звезди.
Оборудвана е с висококачествена и съвременна апаратура, разполага с 10 болнични легла и се обслужва от висококвалифицирани специалисти и помощен персонал.
1Специализирана Болница по Пластична и Естетична хирургия “Валем” е в гр. Варна, Морска градина, м-ст “Салтанат” №26, в близост до плажната ивица и центъра на града.
По време на престоя си, нашите пациенти се радват на изискана обстановка, заобиколени от паркови площи и зимна градина за отдих и почивка.
Операциите се извършват под местна /локална/ и обща анестезия.
Нашите лекари притежават неоценими умения и опит. Можете да им се доверите, за да имате Вашия мечтан идеал за красота.
ПРОЦЕДУРИ
Глава

Тяло и крайници
КОНТАКТИ


Специализирана Болница по Пластична и Естетична хирургия “Валем” – valem.dir.bg
Адрес: гр. Варна, ул. “Отец Паисий” №4
Тел.: 052 60 26 40; 052 62 30 92
Моб. тел.: 0899 121 205; 0888 401 537
Е-mail: valem94@yahoo.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.