Център за естетична медицина 'Спектро Естетик' гр. София

14773
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Основна цел екипа на Център за естетична медицина "Спектро Естетик" е да предоставина своите клиенти висококачествени продукти и ефективни решения.
За постигане на тази цел ние разчитаме на висококвалифициран екип от специалисти в областта на медицината, кинезитерапията, както и на качествени продукти с доказан произход.
За да гарантира най-добро качество на обслужване на клиентите, Центърът за естетична медицина непрекъсното организира презентации и обучения, свързани с новите продукти и последните световни тенденции в областта на дерматологията и естетичната медицина.
Лекарите от екипа посещават всички международни конгреси по дерматология и венерология (EADV), както и всички курсове по естетична медицина (IMCAS, EMMA), където непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения.
С какво се различава?
ВИСОКОЧКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ, ПОДКРЕПЕНИ СЪС СЕРИОЗНИ КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ
Всички продукти и технологии в Център за естетична медицина "Спектро Естетик" са разработени от фирми, лидери в областта на дерматологията и естетичната медицина.
Alma Laser, Israel – е световен лидер в разработването на инновативни лазерни технологии и предоставянето на модерни решения за резултатни естетични процедури. Комбинира познанията на израелската медицинска наука и военни технологии, които подобряват в пъти резултатите от лечението.
Syneron Medical Наука. Резултати. Доверие. Над 10 милиона процедури проведени по целия свят с нашите продукти. Над 700 научни публикации. Над 25 000 водещи лекари работят с нашите продукти.
Laboratoires Teoxane е една от трите най-големи компании в света произвеждащи дермални импланти на базата на хиалуронова киселина. Продуктите TEOSYAL се дистрибутират в повече от 80 страни в целия свят. Инжектирани са над 600 000 спринцовки. TEOSYAL® е избран за най-добър инжекционен филър за 2008 година.
General Topics S.r.L е водеща компания в областта на разработването и развитето на научно доказани решения за третиране на различни дерматологични проблеми. Тя е единствената италианска компания, спонсор на Европейската Академия по Дерматология и Венерология (EADV).
Promoitalia S.p.A е мултинационална компания, лидер в областта на естетичната медицина и пластичната хирургия. Вече повече от 15 години компанията продължава да залага на иноваторския подход. Нашата философия винаги се е основавала на научно-изследователските методи в търсенето на нови решения (благодарение на сътрудничеството от страна на Научно-изследователския Център и Медицинските Университети в цял свят) и налагането на нови тенденции на есетичния пазар.
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Лекарите от екипа са специалисти по дерматология и венерология към Университетската Александровска болница. Всички посещават международните конгреси по дерматология и венерология (EADV), както и всички курсове по естетична медицина (IMCAS, EMMA), където непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения.
НЕПРЕКЪСНАТИ ОБУЧЕНИЯ
За непрекъснато усъвършенстване на екипа ние непрекъснато организираме презентации и обучения в нашия демо-център. Тук младите специалисти от екипа могат да получат и обогатят знанията си, да видят най-новите технологии и тенденции в областта на естетичната медицина и дерматологията.
ОТГОВОРНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ КЛИЕНТ
Защото Вие сте нашата визитна картичка! Благодарим Ви за доверието!
НЕЗАБАВНА РЕАКЦИЯ ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ВЪПРОС
За Вашата сигурност и комфорт нашите специалисти ще Ви предоставят пълна информация относно вида и състава на продуктите, както и всички сертификати на апаратурата, което гарантира безопасни и дълготрайни резултати.

ЕКИП


* Д-р ЕМИЛ БЪРДАРОВ
Д-р Емил Тодоров Бърдаров е клиничен ординатор. Завършва медицина през 1992 година. В София.
Придобива специалност през 1997 година.
Автор или съавтор e на 12 публикации. Участник в 21 национални и международни Конгреса.
* Д-р. Весна Стоянчова
* Мария Стоянова – кинезитерапевт
ПРОЦЕДУРИ
 • ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ
 • КРИОЛИПОЛИЗА
 • ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ
 • ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ
 • ТРЕТИРАНЕ НА БЕЛЕЗИ
 • ЦЕЛУЛИТ
 • СТРИИ
 • БОТОКС
 • ПИГМЕНТНИ ПЕТНА
 • ТРЕТИРАНЕ НА БРЪЧКИ
 • НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ
 • ПОДМЛАДЯВАНЕ ЛИЦЕ
 • КОСОПАД
 • СТЯГАНЕ НА ТЯЛО
 • ХИПЕРХИДРОЗА
 • ОБЕМ НА УСТНИ
 • ОЧЕН КОНТУР
 • КОЖНИ ОБРАЗУВАНИЯ
 • ПРЕМАХВАНЕ ТАТУИРОВКИ
 • ВЕНИ И КАПИЛЯРИ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.