'Софиямед' – Многопрофилна Болница За Активно Лечение

7575
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Многопрофилна болница “Софиямед” е част от верига лечебни заведения, функциониращи на територията на Република България.
Болничният комплекс се състои от МБАЛ “Софиямед” и ДКЦ “Софиямед”.

Стационарният блок на болницата разполага с 582 легла.
Лечебното заведение е оборудвана с най-ново поколение медицинска апаратура на водещи световни производители.
В МБАЛ “Софиямед” практикуват топ специалисти и професионално избрани специализирани екипи, които гарантират най-високо качество и компетентност на медицинското обслужване.Структурите на болницата имат трето, най-високо ниво на компетентност от Министерството на здравеопазването, както и най-високата акредитационна оценка – отличен, за цялостна медицинска дейност, както и за отделните медицински и други дейности за срок от 5 години. Това предопредели МБАЛ „Софиямед“ да стане и база за практическо обучение на студенти и специализанти по две направления.
На територията на МБАЛ “Софиямед” са разкрити 19 отделения.Болницата разполага и с Неотложна медицинска помощ и Спешна помощ. Структурните звена са във функционална връзка, което не позволява смесването на пациентопотока.
МБАЛ „Софиямед“ има сключен договор с НЗОК.

КОНТАКТИ


Многопрофилна болница “Софиямед” – hospitalsofiamed.bg
Адрес: гр. София, бул. “Г.М.Димитров” №16
Тел.: 02 465 00 00; 02 465 00 02
Телефон за записване на часове 0700 31 051 (от 8:00 до 17:00ч.)
Нац. тел.: 0700 89 089
Факс: 02 417 55 24
Моб. тел.: 0895 555 444; 0895 555 443

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.