СМТЛ Дентал Стил 5 гр. София

10786
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

СМТЛ Дентал Стил 5 е зъботехническа лаборатория в град София, Редута. Лабораторията извършва изработка на коронки, мостове, фасети, фрез протези, шини за бруксизъм и избелване.
Лабораторията разполага със съвременно оборудване и инструменти за изработка на зъбни протези и импланти.

Самостоятелна медико-технологична лаборатория Дентал Стил 5 извършва изработка на:

  • снемаеми, неснемаеми и временни конструкции
  • коронки
  • мостове
  • фасети
  • шини за бруксизъм и избелване
  • моделно ляти протези
  • ставни и фрез протези
  • стъклени опори ZX-27

Изработване на различни видове конструкции върху импланти
В СМТЛ Дентал Стил 5 работи екип от квалифицирани зъботехници с богат професионален опит.

Лабораторията разполага със собствени 3D принтер , скенер и 3D Софтуери!

Работно време:

Понеделник: 08:00 - 20:00
Вторник: 08:00 - 20:00
Сряда: 08:00 - 20:00
Четвъртък: 08:00 - 20:00
Петък: 08:00 - 20:00
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.