СМДЛ Медика 2000 гр. Ловеч

6361
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Медика 2000 в град Ловеч предлага прецизни лабораторни изследвания. Лабораторията извършва следните изследвания:
- изследвания на кръв и урина
- клинично - химични изследвания
- туморни маркери
- хормонални изследвания
- изследване на хематология и коагулация
- кръвни групи.
download
СМДЛ Медика 2000 е оборудвана със съвременна апаратура, необходима за извършването на лабораторните изследвания. Техниката използвана в лабораторията подлежи на строг контрол и калибрация, с цел гарантиране достоверността на получените резултати от изследванията.
СМДЛ Медика 2000 работи по договор на НЗОК и извършва всички платени от касата лабораторни изследвания на здравноосигурените лица.
Работно време:
от понеделник до петък - от 08:00 до 18:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.