СМДЛ 'МЕДИАРТ' гр. София

2329
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В СМДЛ "МЕДИАРТ" ЕООД е създадена през април 2005 от д-р Йордан Спирдонов д.м..
Името "МЕДИАРТ" е по идея на неговият приятел художника Антоний Григоров, което в превод значи - искуството да правиш медицина.
Д-р Йордан Спирдонов Василев е роден на 29.01.1968 г. в гр Бяла, Русенка обл.
Завършва средното си образование в гр. Полски Тръмбеш, след което постъпва в МУ гр Плевен, където през 1995 г се дипломира като лекар. Същата година започва работа в Общинска болница гр. Полски Тръмбеш като рентгенолог.
От 1998 г. започва работа в ХХХ –та поликлиника на гр София.
Специалност Образна диагностика придобива през 2003 г.
Доктарската си дисертация на тема " Ролята на ехографията при заболявания на големите слюнчени жлези и образования в ЛЧО" защитава през февруари 2005 г, сам без научен ръководител, което е прецедент в нашите среди.
Участвал е в много семинари и курсове по медицина у нас и в чужбина.
Има множество публикации.
Един е от авторите на " Аталас по ултразвукова диагностика" предназначен за специалисти.
Автор е на образната част на учебник за обшопрактикуващи лекари.
Сега усилията са насочени към ранна диагностика на рака на млечната жлеза, включващи всички образни методи включително и ЯМР, като в последният има значително натрупан опит в сравнение с лекарите от останалите здравни заведения по една или друга причина.
Д-р Спирдонов д.м. има изградени контакти и добри познанства, приятелства с редица водещи наши колеги от различни специалности и работещи в различни големи здравни заведения най-вече в София.
Няма да се изреждат техните имена по редица причини, но Ви уверяваме, че можем да насочим всеки един от нашите пациенти към колега специалист, който по един или друг начин да реши диагностицираният от нас вече здравословен проблем.
Д-р Йордан Спирдонов има и изявени интереси към източните духовни техники и медитации. Член е на Sandhi Murti.
Майстор е по Рейки.
УСЛУГИ:
Ехография на лицево-челюстна област
Ехография на шийна област
Ехография на млечни жлези
Ехография на коремни органи
Ехография на малък таз
Стандартни мамографии
Диагностнични и терапевтични манипулации
Цитологично изследване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.