СМДЛ ЗДРАВЕ 99 ООД

7964
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Здраве е многопрофилна лаборатория, създадена през 1999г. През изминалите години СМДЛ Здраве се налага на пазара на медицински услуги в гр. Русе като сигурен и надежден гарант за бърза и точна лабораторна диагностика както за лекари, така и за пациенти. През 2002 година дружеството се преобразува и става равноправен прартньор на една от най-добре оборудваните лаборатории в страната- МДЛ Цибалаб– гр. София. Благодарение на това работата на лабораторията коренно се обновява.
Чрез въвеждането на нов модерен подход в цялостната лабораторна дейност– от регистрацията и вземането на биологичния материал до получаването на резултата– се постигна високо качество, разширява се предлаганият асортимент и става възможно поддържането на сравнително ниски цени на лабораторните тестове. Възможностите за лабораторна диагностика на заболяванията непрекъснато се увеличават. Пациентът може да бъде изследван комплексно, без да губи ценно време в чакане пред няколко различни вида лаборатории. Ние в СМДЛ Здраве се стремим да дадем най-доброто от нашия и световния опит на Вас– нашите пациенти.
ИЗСЛЕДВАНИЯ:
* ХЕМАТОЛОГИЯ
* ДИАГНОСТИКА НА АНЕМИИ
* БИОХИМИЯ
- диагностика на диабет
- биохимична диагностика
- липиден статус
- ензими
- миокардни маркери
- електролити
- други
* ХЕМОКОАГУЛАЦИЯ
- кръвосъсирване
- предразположение към тромбоза
* УРИНА
* СПЕЦИФИЧНИ БЕЛТЪЦИ
* ХУМОРАЛЕН ИМУНИТЕТ
* КЛЕТЪЧЕН ИМУНИТЕТ
* АВТОАНТИТЕЛА
- ревматология
- гастроентерология
- анти-фосфолипиден синдром
- системни автоимунни болести
- ендокринология
- системни васкулити
* ДИАГНОСТИКА НА ИНФЕКЦИОЗНИ БОЛЕСТИ
- хепатити
- хламидии
- атипични пневмонии
- Лаймска болест
- Рубеола, Морбили, Паротит /заушка/
- херпесни вируси
- инфекциозна мононуклеоза
* ИМУНОХЕМАТОЛОГИЯ
* ХОРМОНАЛНА ДИАГНОСТИКА
* ТУМОРНИ МАРКЕРИ
* ЛЕКАРСТВЕН МОНИТОРИНГ
* ДИАГНОСТИКА НА АЛЕРГИИ
* ДРУГИ СПЕЦИФИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ
* ДИАГНОСТИКА НА ОСТЕОПОРОЗА
* МИКРОБИОЛОГИЯ
- изследване на УНГ
- изследване на фецес
- изследване на урина
- изследване на женска полова система
- изследване на мъжка полова система
- други микробиологични изследвания
* ДНК /PCR/
- Chl. trachomatis (хламидии)
Троен ДНК
- Комплексно изследване
- Tr. vaginalis (трихомони)
- Neiss. gonorrhoeae (гонорея)
* ПАРАЗИТОЛОГИЯ
* ПАТОАНАТОМИЯ
* ДРУГИ
- човешки папилома вирус
гр. Русе, ул. Видин 21 - от понеделник- петък: 7:30-18:00
събота: 08:00-13:00
гр. Русе, ул. Алеи Възраждане 80

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.