Служба по Трудова Медицина Валжан, гр. Стара Загора

5302
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма "Валжан" работи в сферата на трудовата медицина. Обслужването, което предлага службата е съгласувано с изискванията на административните разпоредби.


Служба по трудова медицина “СТМ - Валжан” предлага обслужване, съгласно изискванията на чл. 25 Закон за здравословни и безопасни условия на труд и Наредба № 3 /21.02.2008г., по отношение осигуряване и поддържане на здравословни и безопасни условия на труд и превантивни дейности за опазване живота и здравето на работещите.


Включени са следните услуги:
- наблюдение, анализ и оценка на здравното състояние;
- превантивна дейност по опазване здравето и работоспособността на работещите;
- консултиране на работодателите в областта на здравето и безопасността при работа;
- оценка на риска за здравето и безопасността;
- обучение на Комитетите и групите по условия на труд;
- организиране на профилактични медицински прегледи;
- организиране измервания на фактори на работната среда.

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.