Славина Коцева – психолог, психотерапевт, арт терапевт - гр. София

9184
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Терапевт личностно развитие, Психолог, Психотерапевт, Арт терапевт, Астропсихолог, Регресивен терапевт

Обучения и квалификации

-бакалавър по Визуални изкуства – Университет Страсбург, Франция

-професионален бакалавър по Рекламно творчество – Технически институт Нанси,Франция

-магистър по Арт мениджмънт – Нов български университет, София, България

-бакалавър по Психология - Нов български университет, София, България

-магистър по Арт терапия – Национална художествена академия, София, България

-обучение за психотерапевт с юнгианска ориентация - Българско общество по аналитична психология К.Г. Юнг

-обучение за използване метода на Регресия, София, България

-обучение по Астрология при Съюза на българските астролози – Иван Станчев

-обучение по Арт терапия с водещ Катрин Джонсън, София, България

 

Казвам се Славина Коцева и мисията ми е да помагам на хората да се свържат със себе си и да открият смисъла на своето житейско съществуване. Вярвам, че животът, който ни е даден на тази земя, има за цел да се учим и развиваме, преживявайки различни опитности, които са проявление на единството, наречено живот. Всеки индивидуален път е напълно уникален, но крайната му цел е една и тя е свързана с постигането на вътрешна Цялост.

Наричам този път „Пътя на Себепознание“ или както швейцарския психиатър К. Г. Юнг го нарича – „Пътя на Индивидуация“. Той включва в себе си приемането и интегрирането на всички части от личността, като една голяма част от тях остават скрити за индивидуалното съзнание, поради което се наричат несъзнавани. С цел свързването с тези несъзнавани страни, в работата си избрах да работя с различни инструменти и подходи, които да отговарят на уникалните нужди и специфика на различните хора.

От обучението си като психотерапевт в парадигмата на аналитичната психология на К.Г. Юнг., прилагам богат набор от техники за работа със сънища, метода „активно въображение“, както и работа с пясък. В професионалния ми инструментариум попада и творческата ми експертиза по визуални изкуства, придобита в Университета Страсбург (Франция), както и магистратурата по Арт терапията от Националната Художествена академия. Богатият набор от арт терапевтични техники са изключително подходящи както при работа с възрастни, така и при деца.

Като част от терапевтичните подходи, избрах да използвам и практикуването на регресии в минали животи. С тяхна помощ могат да се преодоляват дълбоки емоционални травми, натрупани във времето, да се разберат причините за поведения и нагласи, свързани с направени минали избори, както и да се открие корена на конкретни взаимоотношения, които имаме с хора от този и минали животи.

Интереса ми към митологията и любовта към образите се формира още по време на обучението ми по визуални изкуства и с времето, навлизайки в дебрите на психологията, се трансформира в една огромна страст по работа със символния език на сънищата. С цел да задълбоча своите познания в областта на символите и архетипите, завърших курс по астрология, която в последствие избрах да практикувам като мощен инструмент за себепознание в нейната психологическа насоченост.

Ако имате усещането, че аз съм правилния човек, който да Ви помогне да вървите по пътя на Вашето себепознание, да бъдете истински себе си и да творите собствения си живот по един уникален и автентичен начин, можете да се свържете с мен на посочените в сайта телефон и имейл адрес.

Ако желаете да получите повече информация за предоставяните услуги, може да отидете на www.slavinakotzeva.com

Всички сесии може да се провеждат и онлайн/по телефона!

Запишете своя час на:

Тел., Viber, WhatsApp: 0885 058295

Email: slavina.kotzeva@gmail.com

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.