Скенер терапия гр. Варна

8410
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТВалентина Бакалова практикува СКЕНАР – терапия от 2001 г. и е първият скенар-терапевт приложил този уникален метод на лечение в град Варна.
Преминала е всички нива на обучение и притежава официални удостоверения от „СКЕНАР център – България” – единствената организация в България, оторизирана от производителите, да продава СКЕНАР – прибори и да провежда обучение по СКЕНАР – терапия.
КВАЛИФИКАЦИЯ:
Участие в 10-та Международна конференция по СКЕНАР терапия
3 – 6 септември 2003, Слънчев Бряг
Курс по СКЕНАР терапия и СКЕНАР експертиза – II ниво
11 – 14 март 2004, Пловдив
Преподавател: д-р Йосиф Семикатов – Русия
Участие в Международен тематичен симпозиум
“СКЕНАР терапия на заболяванията на опорно-двигателната система”
7 – 10 септември 2004, НОВОТЕЛ – Пловдив
Удостовервние от министерството на здравеопазването Удостовервние от министерството на здравеопазването
Удостовервние от министерството на здравеопазването
Удостовервние от министерството на здравеопазването
Специален учебен курс
„Управление на ответните реакции на организма при СКЕНАР терапията”
10 – 11 септември 2004, Пловдив
Лектор: проф. Александър Ревенко – Русия
Участие в 12-та Международна конференция по СКЕНАР терапия
2 – 8 септември 2006, гранд хотел Варна
Учебен курс по СКЕНАР терапия „Козметология” – д-р Галина Суботина – старши преподавател при международна академия Москва
Септември 2006 г. Варна
Притежава квалификационен паспорт №00000549 издаден от Международната СКЕНАР Академия – Москва
От 2005 г. притежава първото удостоверение № 001 за практикуване на неконвенционален метод СКЕНАР-терапия издадено от РЦЗ Варна на основание на чл. 170 ал.4 от Закона за здравето и нейният кабинет стана първият официален кабинет по СКЕНАР – терапия на територията на България.
ПРОЦЕДУРИ
Общите СКЕНАР-процедури укрепват имунната система, повишават устойчивостта на организма, подобряват работоспособността и жизненият тонус и като цяло оказват благотворно влияние върху здравето. Постига се отлично и бързо възстановяване след стрес, физическо и умствено натоварване.
СКЕНАР терапия – лечебни процедури и курс на лечение
ЛЕЧЕБНИ ПРОЦЕДУРИ И КУРС НА ЛЕЧЕНИЕ
Лечението е безболезнено и силата на въздействието се регулира индивидуално за всеки пациент.
В зависимост от оплакванията и съгласно принципите на традиционната източна медицина, с апарата се обработват определени зони и точки от кожата. От тях чрез СКЕНАР-експертиза се откриват максимално подходящите, както и оптималното време за въздействие при конкретния пациент.
Процедурите продължават 15-30 мин. Лечебният курс обикновено включва от 3 до 10 процедури. Благоприятният клиничен ефект настъпва бързо, често още след първата процедура.
Абсолютни противопоказания практически няма, а относителните са крайно ограничени (наличие на “пейсмейкър”, тежки психически заболявания). Отрицателни странични ефекти и усложнения не са наблюдавани.
ДИАГНОСТИКА


Компютърна диагностика. Дава достоверност до 90%. Позволява да се установят практически нарушения във функционалните системи на човека и причините, от които произхождат.Допълнителни контакти


scenarterapia.com/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.