Сестрите - превръзка на рана гр. София

4044
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Здравейте,
Ние сме сестрински екип с опит и желание да помагаме на хората, да се грижим за болните и възрастните така, както повелява хуманната ни професия и клетвата на медицинските сестри написана през 1910 година от Флорънс Найтингейл:
„Тържествено обещавам пред бога и в присъствието на това събрание да прекарам живота си в чистота и вярно да практикувам професията си. Ще отбягвам от всичко, което е злонамерено и гибелно и не ще взема, нито съзнателно ще раздам, някое вредно лекарство. Ще направя всичко, което зависи от мене, да поддържам и издигам състоянието на професията и ще държа в тайна всички поверени ми случки, както и всички семейни работи, дошли до моето съзнание, при практикуване на професията ми. Ще се трудя честно да помагам на лекаря в работата му и ще отдам себе си за благосъстоянието на онези, които са оставени на моята грижа.“
Доверете ни се
Нашите услуги

Ние сме медицинските сестри професионално обучени да извършват следните дейности, подобряващи качеството на живот и повишаващи комфорта на страдащия човек:
1. Хигиенен тоалет – частичен и цялостен. В зависимост от мобилността на пациента, тоалета се извършва на място в леглото, или в банята.
2.Тоалет против декубитус – когато се касае за тежко болни хора, чиято подвижност е силно затруднена, се създават предпоставки за образуване на рани по тялото, вследствие на залежаването. Това са рани които трудно се поддават на лечение, заради нарушения ритъм на живот – ограничена двигателна активност, не добро хранене и др.
3. Хранене – много често, заболяването ограничава приема на определени храни.
4. Осигуряване на психически комфорт – психотерапия
5. Строг контрол и изпълнение на назначената медикаментозна терапия
6. Следене на физиологични показатели – кръвно налягане, дишане, пулс и др.
7. Поставяне и смяна на превръзки
8. Изпълнение на парентерална терапия:

  • Подкожни инжекции
  • Мускулни инжекции
  • Венозни инжекции
  • Инфузионни системи
  • Клизми
9.Асистиране при извършване на ежедневни нужди.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.