Светлана Берова – специалист детско развитие гр. Казанлък

7722
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ЛОГОПЕДИЧЕН  ЦЕНТЪР СВЕТУЛКА-1 ЕООД ПРЕДЛАГА СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

 • ЛОГОПЕДИЧНА ДИАГНОСТИКА
 • Психологичен статус
 • Индивидуална и групова логопедична терапия
 • Орофациална терапия
 • Сензорно интегриране
 • Занимателна терапия
 • Игротерапия
 • Арт терапия
 • Логоритмика
 • Допълващи развитието терапии и обучения
 • Монтесори обучение
Нова услуга в центъра – БАХОВА ТЕРАПИЯ – основният лечебен ефект от цветотерапията на д-рБах се изразява във възстановяване на вътрешното равновесие на организма, което отстранява дисбаланса, предизвикващ заболяването.Есенциите, използвани в цветотерапията не съдържат в себе си материални елементи, а са носители само на информация и послания от растителния свят.
(ЦВЕТНИ ЕСЕНЦИИ НА Д-Р БАХ – 38ЦВЯТА, КОИТО ДЕЙСТВАТ НА ПСИХО-ЕМОЦИОНАЛНО НИВО)
Терапията е подходяща за деца и възрастни напълно безвредна, възстановяваща душевния баланс и здраве.
За възрастни е подходяща  при бременност, страх, несигурност, липса на интерес, самота,внимание и съсредоточване, детоксикация, свръхчувствителност,депресия и тревога, свръхзагриженост и неуместна напористост,наднормено тегло,менопауза, проблеми със съня, ранимост и др.
При деца е силно ефикасна като съпътстваща основната логопедична и поведенческа терапия при проблемен сън, заекване, пубертет, зъби, ревност и агресия,аутизъм, хиперактивност, дефицит на внимание, чувствителност , плахост и всички други психо-емоционални състояния.
Цветотерапията дава успешни резултати и при физически оплаквания и симптоми, които съответстват на определени емоционални състояния.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В ЛОГОПЕДИЧЕН ЦЕНТЪР „СВЕТУЛКА” направете диагностика за вас и вашите деца! Доверете се на „Цветята на света”
За контакти и записвания:0888030342,0897598989
Светлана Берова – магистър логопед, психолог и бахов терапевт
Преподавателски и терапевтичен екип:

Иванка Комсийска – психолог
Мариана Енчева - начален учител, специален педагог
Антония Тинева - специален педагог
Наталия Иванова - приложна психология
Светлана Берова - управител, магистър логопед, ПКС - психолог, бахов терапевт
Занималните ще се провеждат всеки делничен ден според смените в училище от 8:30 до 12:30 или от 13:30 до 17:30 часа.
Местата са ограничени. Крайният срок за записване е 21 септември.
Четенето, писането и смятането – лесни и интересни в новата терапевтична занималня на ЛЦ „Светулка“

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.