САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ВИТАЛАБ - БЛ ООД гр. Благоевград

3065
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Виталаб - БЛ ООД е създадена през 2000 година.
Лаборатория Виталаб извършват изследвания на урина, кръв - биохимия, хематология, коагулация, хормони, туморни маркери, серология, имунология.

Резултатите от изследванията се изготвят и предоставят на пациентите в максимално кратък срок, още същия ден от лабораторията и чрез интернет в сайта на клинична лаборатория Виталаб, още в деня на вземане на биологичните материали.

Виталаб разполага със съвременна и модерна апаратура, което позволява висококачествени, бързи и прецизни услуги и много точни разултати от изследванията.

Лабораторията разполага с постоянно присъствие на лекар, което дава възможност за консултации при необходимост в момента.

Високото качеството на изследвания се гарантира от участие на лабораториите в национална система за външна оценка на качеството и ежедневно провеждан лабораторен контрол.

Лабораторията има сключен договор със Здравната каса и работи с направления.

Лаборатория Виталаб извършва висококачествени и високоспециализирани клинико - лабораторни изследвания, включващи:
- Хематологични клинико - лабораторни изследвания.

- Клиникохимични клинико - лабораторни изследвания - електролити - калий, натрий, хлор, литий и магнезий.
- Тиреоидни хормони - FT4, FT3, TSH, ATPO, Anti - Tg.
- Полови хормони - LH, FSH, prolactin, естрадиoл, прогестерон, тестостерон, DHEA-S, кортизол, паратхормон.
- Туморни маркери - CA15 - 3, CA72 - 4, CA19 - 9, CEA, AFP, BHCG, PSA, CA - 125.
- Лекарствено мониториране - дигоксин, хемоглобин А2, гликиран хемоглобин, маркер за костно образуване - B- Cross Laps, урина - пълно.
Екип от квалифицирани специалисти и съвременна лабораторна апаратура, ежемесечно участие в национална система за външна оценка на качеството, извършват бързи и висококачествени изследванията.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.