САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ КАНДИЛАРОВ ООД гр. София

2612
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Лаборатория Кандиларов е частна медико-диагностична лаборатория със статут на медицинско заведение от доболничната помощ. Лабораторията е създадена през 1999 година като семейна фирма само с един лабораторен център и осем служители.

За десет години Лаборатория Кандиларов се превърна в една от най-големите и водещи частни медико-диагностични лаборатории в България.
От 1 юли 2010 година Лаборатория Кандиларов е партньор на Лаборатория LIMBACH, най-голямата медико-диагностична лаборатория в Германия и една от водещите лаборатории в Европа.
В края на 2011 година са налице две централни лаборатории в град София и град Варна и 13 лабораторни центрове (филиали) в град София.
Лаборатория Кандиларов има сключени договори за осъществяване на лабораторни и микробиологични изследвания с повече от 50 частни медицински центрове, клиники и болници в страната.
Лаборатория Кандиларов е предпочитан партньор на голяма част от водещите фармацевтични компании и фирми за клинични проучвания. Осъществяваме лабораторните изследвания на редица от провежданите в България, клинични проучвания в областта на онкологията, хематологията, ендокринологията, пулмологията, кардиологията, нефрологията и други. Поддържаме висок стандарт при провеждане на клиничните проучвания при спазване на изискванията на българските и международни норми.
Лаборатория Кандиларов има сключени договори с НЗОК и редица частни здравно-осигурителни фондове – ЗОД ДЗИ, БЗОК Закрила, ДОМ – Здраве.
Извършваме повече от 2000 вида качествени и количествени лабораторни изследвания в различни области:

 • хематология и имунохематология
 • коагулация
 • биохимия
 • имунология
 • хормонални изследвания
 • туморни маркери
 • вирусология
 • микробиология
 • паразитология
 • уринен анализ
 • мониторинг на медикаменти
 • ДНК – тестове
 • високо специализирани изследвания
Лаборатория Кандиларов първа въведе практиката за получаване на резултатите в деня на изследването – “one day results”.
За улеснение на нашите пациенти са предложени различни възможности за проверка и получаване на резултатите:
 • на място в лабораторията
 • по факс
 • по e-mail
 • по пощата
 • оn-line проверка
Нашите цели
Да бъдем лабораторията с най-високо качество в България!
Да достигнем първа позиция сред водещите лаборатории в България!
Да бъдем референтна лаборатория за България!
Да допринесем за развитието на науката в България!
Нашите приоритети
Приоритетите ни могат да бъдат представени кратко и ясно – поддържане на екип от професионалисти, висококачествено оборудване, коректни и точни резултати.
В Лаборатория Кандиларов работят над 50 високо квалифицирани професионалисти – лекари с различни специалности, биолози, химици, инжинери, лаборанти и други.
Всяка година Лаборатория Кандиларов влага средства за поддържане на наличното и закупуване на ново модерно високо качествено оборудване.
Коректните и точни резултати се гарантират от въведените вътрешен и външен контрол на качеството.
Качество
Лаборатория Кандиларов е първата акредитирана по ISO, лаборатория в България. Първата акредитация по ISO е от 2003 г., а подновяването й се осъществи през 2008 г.
(9001:2008).
Всички тестове се проверяват от нашия персонал, съобразно стандартизирани оперативни процедури /SOPs/, като точността на резултатите се гарантира от въведените вътрешни стандарти.
Всяка година контрол на качеството се осигурява от URS/UKAS.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.