Салон Ефект ООД гр. София

35275
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Салон “Ефект” работи на територията на град София.

Марката съществува от 15 години, което само по себе си говори за професионализма и качеството, с което работят специалистите тук. В сърцето на салон "Ефект" стои една изключителна творческа сила, ориентирана към идеята да запази младостта и жизнеността на вашето тяло.

В женското царство ще се погрижат не само за безупречното състояние на вашата кожа, но ще ви предложат фризьор, гримьор и грижа за ноктите, както на ръцете, така и на краката. Специално обучен кинезитерапевт, ще ви подари "ново" тяло с разнообразните релаксиращи програми и масажи.

УСЛУГИ
Нов цвят на косата - нов имидж за вас
Боядисването ви се вижда като малка стъпка към промяната на вашия външен вид? Това обаче далеч не е така! Смяната на цвета коренно преобръща излъчването ви. А също и вашето самочувствие! Палитрата с актуални цветове за пролетта е толкова богата и разнообразна – бебешко русо, лешниково златисто кафяво, сиво-русо, мед и ягоди... Просто трябва да изберете вашия цвят и да се доверите на нашите опитни коафьори да сътворят магията за вашата коса!
Масажът – вашето оръжие срещу пролетната умора
Смяната на времето и пролетната умора се отразяват на тялото ни, особено на тези от нас, които са по-чувствителни към промените. Изтощението и честата смяна на настроения могат да ви сигнализират, че имате нужда от малко време за себе си. Отделете си поне един час за масаж. Той ще отпусне мускулите на тялото, ще успокой сетивата ви и ще ви накара да забравите проблемите поне за малко.
Подарете си релакс и презареждане с масаж от салон Ефект!
Ламиниране на коса – един красив ритуал
Обичате ли да експериментирате с прическата си? Да сменяте цветове, дължини и форми, да следвате всички тенденции, да ползвате много продукти накуп?
Ако отговорът е да, то най-вероятно косата ви е доста изтощена и суха от цялото това стилизиране и експериментиране.
Отделете време да я възстановите с процедурата ламиниране на коса. Тя действа много благоприятно върху уморени коси, които са позагубили своя блясък и еластичност. Терапията запечатва косъма и така предотвратява накъсването и цъфтящите крайща.
Върнете силата и блясъка на косата си с малко помощ от салон Ефект!
Време е за релаксиращ педикюр
Един педикюр ще отпусне сетивата ви, ще омекоти и хидратира стъпалата, ще ви отърве от грубата кожа и ще ви зарадва с добре оформени нокти.
Бъдете красива от глава до пети с педикюр от салон “Ефект”!
Формулата на изкусителните мигли
Ако все още не сте чули за звездната процедура мигли косъм по косъм, време е да промените това! Искате дълги, гъсти, добре извити мигли със забележителен обем? Решението ви очаква в салон Ефект и е по-достъпно отвсякога!
Заблестете с изкусителни мигли, които придават на погледа ви неустоим магнетизъм!
Маникюрът – вашата визитна картичка
Красивите и поддържани ръце никога не остават незабелязани и винаги будят възхищение. Още по-добро впечатление оставяте, когато съобразите маникюра си с вашия начин на живот.
В салон “Ефект” ще оформим ноктите ви не само според настроението ви, но и според това с какво се занимавате, учите или работите. Дължината на ноктите, цветовата гама, формата, наличието на декорации или изчистените линии – всичко това говори за вашето светоусещане и за вашия ритъм на живот!
Доверете ни се, когато искате да се погрижите за самочувствието си!
Отпуснете тялото и сетивата си с масаж
Масажът неслучайно е една от най-обичаните процедури. Тя ни помага да се справим със стреса и натрупаното изтощение, което често се събира на рамене и гърба ни под формата на мускулни схващания. Масажът не просто облекчава болката и отпуска тялото, но и цялостно ви зарежда с енергия и добро настроение!
Заповядайте и се уверете сами в ползотворната сила на качествения масаж!

За контакти: 0897 408 555, 02/958 86 86
www.saloneffect.com

- козметика
- фризьорство
- маникюр
- педикюр
- пиърсинг
- грим
- масаж
- кинезитерапия
- дерматология

Обучение
Салон "Ефект" провежда курсове по маникюр/педикюр и поставяне на мигли косъм по косъм.

Методики:
Моделът на учене е чрез собствен опит. Работи се индивидуално с всеки курсист и в малки групи. Експериментиране с всичко, чрез проби до научаване. Самостоятелно поемане на инициятива и риск. Програмата за обучение се базира на миналия опит на участниците. Всеки курсист има избор в организирането и разполагането на учебните програми и учебното време.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.