Салон Ефект ООД гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Салон Ефект ООД работи на територията на град София.
Марката салони Ефект съществува от 15 години, което само по себе си говори за професионализма и качеството, с което работят специалистите тук. В сърцето на салон "Ефект" стои една изключителна творческа сила, ориентирана към идеята да запази младостта и жизнеността на вашето тяло.
В женското царство, носещо името "Ефект", ще се погрижат не само за безупречното състояние на вашата кожа, но ще ви предложат гримьор, фризьор и много други. Ако сте почитателки на шоколадовия тен... разбира се, че ще го имате! Салонът разполага с вертикален солариум и не на последно място в списъка на екстри е инфра-ред сауната. Специално обучен кинезитерапевт, ще ви подари "ново" тяло с разнообразните релаксиращи програми и масажи.

banner

Промоционални предложения за Септември 2018

УСЛУГИ
- козметика
- фризьорство
- маникюр
- педикюр
- пиърсинг
- грим
- масаж
- кинезитерапия
- дерматология

Само след една процедура JETT PLASMA LIFT отчитаме видимо намаляване на капилярите по лицето на нашата клиентка. А след още една или две процедури, те ще бъдат напълно заличени.

Кой е правилният начин за ТРАЙНО отслабване, изглаждане на целулита и справяне с подуването и токсините? СЪВЕТИТЕ НА САЛОН "ЕФЕКТ"(1 част)

Справянето с тези проблеми не е лесно, за това решихме да ви дадем няколко ценни съвета, които ще са ви от полза!

- Спортувайте. Спортът е свързан с потене, а чрез него изхвърляме до 50 % от отровите в нашия организъм.
- Най-подходящите спортове за активиране на лимфния поток са спортовете, при които има подскачане и разтягане (те извеждат застоялата лимфа от мускулните депа), както и йогата ( особено Хатха йогата).
- Дишайте. Главният мускул за привеждане на лимфата в движение е диафрагмата, наричана „сърцето” ни лимфосистемата. При физическите натоварвания и дълбокото дишане с корема, амплитудата на движение на диафрагмата се увеличава и циркулацията на лимфата се усилва, т.е. премахва се застоят.
- Комбинирайте спортът с антицелулитни масажи и/или пресотерапия.
- Здравословното хранете и голямото количество течности са задължителни.


Обучение
"Салон "Ефект" провежда курсове по козметика съвместно с Център за
професионално обучение "ДЖУЕЛ 5" ООД, притежаващ Лицензия No 200712536
с протокол No 2/23.01.2008 г. към НАПОО."

Методики:
Моделът на учене е чрез собствен опит. (Д.Кооп) Работи се индивидуално с всеки курсист и в малки групи. Заучаването на принципа „обратна връзка”, „Аисбрейкър”(разбиване на ледовете). А начинът на заучаване е „Уърк бейсинг” – учене в работата.
Обучението е личностно центрирано. Учене чрез правене. Експериментиране с всичко, чрез проби до научаване. Самостоятелно поемане на инициятива и риск. Програмата за обучение се базира на миналия опит на участниците. Адаптирана е спрямо възрастта им. Всеки курсист има избор в организирането и разполагането на учебните програми и учебното време.

Списанието на салон 'Ефект'

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.