Доц. д-р Румяна Панкова - Психолог гр. София

4658
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Румяна Панкова е специалист психолог в град София, квартал Редута, който се занимава с различни видове психология като: приложно - експериментална психология, психология на творчеството, детска психология, психология на личността. Специалистът по психология Румяна Панкова е преподавател в Националната Художествена Академия в град София и е съавтор на: Учебник по Изобразително изкуство за 3-ти клас, Учебник по Изобразително изкуство - 2-ри клас и Учебник по Изобразително изкуство за 1-ви клас.
Приложно - експериментална психология е общ термин, използван за означаването на дисциплините в рамките на психологията, които се стремят да приложат принципите, откритията и теориите на психологията на практика в междинните области като: клинична, консултативна, съдебна, училищна и спортна психология.
Психологията на творчеството познава факта на вдъхновение, което играе огромна изкуството и науката. Вдъхновението е тайнствена сила, властно въздействаща върху човека, карайки го да създава произведения, които превъзхождат разбирането на самия творец. Теоретичната дефиниция на термина изкуство, може да бъде формулирана като специфична форма на дейност и съзнание, преставляваща отражение на действителността в художествени образи.
Психологията на личността е дял от психологията, изучаващ индивидуалните различия и личността. Нейната зона на действие включва:

  • Създаване на съгласувана картина за личността и нейните главни психологически процеси
  • Изследване на човешката природа - какво е общото в поведението на всички хора
  • Изследване на индивидуалните различия - как хората се различават един от друг
Личността може да бъде определена като организиран и динамичен набор от характеристики, притежавани от индивида, и които уникално влияят на неговото, поведение и мотивации в различни ситуации.
Арттерапия от Румяна Панкова
Това е метод на психотерапия, използван за лечение, чрез изкуство и творчество. Най-често при този метод на лечение се използва: грънчарство, рисуване, фотография, музика, четене, писане или актьорска игра. Методът Арттерапия се прилага при решаването на междуличностни конфликти, психосоматични разстройства и кризисни състояния.
Телефон за записване на часове: 0877001703

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.