“Родиз” ЕООД с. Голяновци

4661
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Родиз ЕООД е българска фирма производител на метални конструкции по поръчка като лабораторно оборудване, заболекарски и медицински кабинети, обзавеждане за офиси, магазини и изложбени центрове.
Фирмата е с дългогодишен опит в областа на проектирането, дизайна и в крак с бързо развиващите се технологии в сферата на Self-service machines.
Произвежда KIOSK системи ( Интернет и информационни терминали), разплащателни терминали както и различни видове вендинг автомати.Също така разработваме индивидуални модели.
Машините са оборудвани с всички необходими устройства за разплащане с банкноти и монети, визуализация с обикновени или „Touch screen” монитори, компютърна конфигурация, захранване и окабеляване по спецификация на клиента съобразена с използвания от него софтуер. Фирмата работи директно с водещите производители на хардуер, което гарантира високо качество.
15
За да постигне високото качество, кратки срокове за изпълнение и голяма серийност на продуктите през 2007 г. фирмата изгражда собствена база, с площ от 4000м2 за производство, монтаж и складови площи. Разполага с модерно оборудване с „CNC” машини за прецизно обработване на метала и система за прахово боядисване „ГЕМА”.
Родиз ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008.
ПРОДУКТИ
- ДОЛЕН ШКАФ С ДВЕ ВРАТИ И ЧЕКМЕДЖЕТА
- ДОЛЕН ШКАФ СЪС СЕРВИЗНИ КОЛОНИ
- ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШКАФ ЗА БЮРА
- ЛАБОРАТОРНА КАМИНА “C – МОДУЛ”
- МАЛЪК ШКАФ С ВРАТА И ЧЕКМЕДЖЕ
- СПЕЦИАЛНИ ШКАФОВЕ
- ШКАФ С МИВКА ”С – МОДУЛ“
33

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.