Рехабилитационен център 'Свети Наум', гр. София

8554
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Превенцията на здравето е по-нужна от лечението."
Насим Талеб от "Черният лебед".

Рехабилитацията, кинезитерапията и физикалната терапия предлагат богата гама от процедури за възстановяване, профилактика и поддържане на доброто състояние на организма и борба с болката, стреса, умората...
С разнообразието на предлаганите от нас процедури, съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти, ние им помагаме да върнат баланса между духа и тялото и те си тръгват от тук заредени с много енергия и готови за нови предизвикателства.
УСЛУГИ

Рехабилитация – това са комплекс от лечебни и профилактични методи за възстановяване нормалното състояние на организма след заболяване:  • в областта на неврологията – най-често след прекаран инсулт, дископатия, дискова херния, плексит, тендовагенит;
  • в областта на ортопедията – коксартроза, гонартроза, периартрит, остеохондроза, обездвижване след фрактури;
  • гръбначни изкривявания.

Работи се индивидуално с всеки клиент след предварително проведен преглед и изготвена индивидуална рехабилитационна програма.


Масажи - масажът е най-древното средство за лечение и профилактика. Това е кинезитерапевтичен лечебен метод, който се свежда до нанасяне на дозирани механични въздействия върху тялото, чрез различно подбрани похвати, изпълнени от ръката на масажиста или с помощта на специализирани апарати.


Антицелулитен масаж - Антицелулитният масаж с професионалните продукти на Жермен де Капучини може да бъде мануален (ръчен) или с вендузи. Техниките, разработени в нашия център, гарантират намаляване на обиколките с 2-3 см на курс от 12 процедури, проведени през ден.


СПА и УЕЛНЕС - концепцията акцентира върху превенцията, предназначена за здравите хора, които се грижат за физическото и психическото си състояние, и не на последно място – за добрия си външен вид!


Физикалната терапия - е комплексно лечение чрез средствата и методиките на лечебната гимнастика, лечебния масаж, апаратна физиотерапия, водни процедури, топлинни процедури, криопроцедури, луготерапия, медолечение и др.


DERMIONOLOGIE - световната новост в медицината за красота. Dermio Care е апарат на принципа на квантовата теория, разработен от немската компания Weyergans. Прилага се при наднормено тегло, за подобряване на еластичността и тургора на кожата, за намаляване на отоци, за елиминиране на задържани шлаки и токсини в организма, при кожни алергии, невродермит, купероза и други.


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.