Рамус - Самостоятелна Медико Диагностична Лаборатория

5402
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

СМДЛ "Рамус" е лаборатория с дългогодишен опит в сферата на медицината, с филиали в цялата страна. Тя е съвременно оборудвана с модерна апаратура и консумативи с най-високо качество. Нашата цел е всеки пациент да получи качествена медицинска помощ в удобно за него място и време. Затова лабораторията разполага с около 200 изнесени манипулационни за вземане на проби и първична регистрация на пациенти както в София и по-големите градове като Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, така и в цялата страна. Всеки спесимен се кодира с индивидуален шифър и се транспортира съгласно изискванията за добра лабораторна практика. Назначените в СМДЛ „Рамус” ООД тестове се изработват в деня на вземане на пробите. Осигурява се и индивидуален достъп до резултати на всеки пациент (чрез имейл или като се предостави парола и ID като sms за достъп на посочен от пациента телефон). Готовите резултати са достъпни в деня на вземане на материала за изследване.

 

 

 

 

Медико-диагностична лаборатория „Рамус” ООД участва във всички системи за външен лабораторен контрол и винаги има отличен резултат за всички контролирани параметри. При нас работят повече от педесет специалиста с висше медицинско образование и признати специалности по клинична лаборатория, микробиология, вирусология, имунохематология, клинична патология и медицинска паразитология. В централните лаборатории и във филиалите пациентите се приемат от отлично подготвени и опитни лаборанти, които дават безплатна консултация на пациента за избор на подходящи назначения и интерпретация на готовите резултати със съответна специалност.

  

СМДЛ „Рамус” ООД има богат опит и успешна работа по различни международни проекти и клинични проучвания, което доказва възможността на лабораторията да работи по специализирани проекти на изключително високо ниво,предоставяйки качествени резултати, съпоставими с тези на водещи лаборатории във Франция, Германия и САЩ. Във връзка с тази дейност редовно се провеждат одити от различни специализирани международни компании. В България успешно печели и реализира проекти по европейски програми, с цел подобряване вътрешната среда на работа и обслужването на пациенти.
Лабораторията работи с някои частни здравно осигурителни фондове и със НЗОК, извършва посещения по домовете и има специални пакетни цени за цялостни изследвания (при записване на детска градина и ясла, за спортисти, при бременност, за активно спортуващи, за остеопороза, болести на щитовидната жлеза и други).

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.