Ралица ООД - внос на козметика гр. София

7958
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Европейски специалист в областта на грижите за кожата на лицето и тялото от 1966 година
Историята на Dermacol е свързана с известното филмово студио Барандов в Прага, където най-напред започва разработката, а по-късно и производството на театрален грим.
Козметика Dermacol е създадена в резултат на сътрудничеството между филмово студио Барандов и известния Институт по медицинска козметика в Прага. От самото начало това е много успешен съюз между специалисти в областта на лечебната козметика и експерти в областта на театралния грим. В резултат се появява и започва своя успешен път легендарният силно покривен фон дьо тен - Dermacol make-up cover, който е първият по рода си в Европа и един от първите и най-хубави тонални кремове в света. Всъщност през 1969 г. лицензът за този основополагащ продукт е продаден на Холивуд за прилагане във филмовите му студия. Горди сме да кажем, че красотата на много филмови звезди през годините се дължи на козметика Dermacol.
Dermacol осигурява грижа за всеки тип кожа и при всеки проблем, без значение дали имате млада, зряла, нормална, суха, повяхнала или склонна към проблеми кожа. Важното за нас е да имаме своя принос за това да изглеждате и да се чувствате по-добре.
Продуктите на Dermacol непрекъснато се развиват в съответствие с последните козметологични изследвания.
Клиничните тестове върху продуктите Dermacol се извършват от Държавния Здравен Институт в Прага и отговарят на строгите стандарти на Европейския Съюз.
Най-продаваните серии Dermacol за грижа за кожата са хипоалергенни.
Продуктите Dermacol се създават със специално разработени активни съставки от Франция, Италия, Испания, Германия и Япония.
Готовите продукти Dermacol не се тестват върху животни.

Допълнителни контакти


dinpg@techno-link.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.