ПЧЕЛАРИ ИЛИЕВИ - ПЛЕВЕН

6838
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Накратко ще представим нашата дейност и идеите, които ни водят. Ние сме три поколения пчелари. С пчеларство започнахме да се занимаваме преди повече от 35 години. Ние Мирана Илиева и съпругът ми Веселин Илиев сме инженер химици, което обосновава погледа ни и идеите ни за здравословен живот.

Образованието и практиката ни са базата, която имаме, за да произвеждаме не само пчелни продукти; мед , прашец, перга, прополис, восък, вощина …, но и много производни от пчелни продукти билки и етерични масла.Всичко произвеждаме ние самите на ръка, с идеята да предлагаме натурални продукти, произведени по наи-щадящ начин и с максимално здравословен ефект за човека. Най- търсен е ,,Пчелният еликсир“- патентован био-имуностимулатор /свидетелство за регистрация N 1733 Патентно ведомство България/.С този продукт стимулираме самоизцелителните способности на човек, които са ни дадени по рождение, но по ред причини подтиснати.

Пчелният еликсир е патентован биоимунен стимулатор, който отключва вродените способности на човешкия организъм да се самоизцелява. Ползвайки го човек се чувства много по-работоспособен на физическо и умствено ниво, много по-устойчив на стрес, много рядко боледува и ако това се случи значително бързо излиза от това състояние.

Пчелният еликсир е комбинация от пет пчелни продукта: мед, перга, млечице, прополис и апиларнил.

В този продукт се наблюдава силно изразен синергетичен ефект от съзместното ползване на петте пчелни продукта. В него сме имитирали поведението на пчелите в кошера.

Действие: Пчелният еликсир е мощен имуностимулатор. Подобрява функциите на жлезите с вътрешна секреция, сериозно повишава имунитетеа на човек и устойчивостта към стрес. Препоръчва се ползването му за профилактика и имуно-стимулиране: 2 месеца пролет: 2 месеца есен.

Добре се приема съвместно с медикаменти и билки.

Противопопказно е ползването му при доказани алергии към някоя от съставките му. За алергия се проверява като се капне от продукта върху лакетната свивка (от вътрешната страна на ръката противоположно на лакета.) Резултатът се отчита след 60 минути. Ако има някаква видима проява на кожата в третирания участък, еликсирът не бива да се ползва. Също не е препоръчително ползването на еликсира при остри инфекции и болест на Адисон, заболяване на надбъбречните жлези.

Начин на ползване:

Профилактика – 3 до 5 пъти дневно се поставя по 1 мерителна лъжичка под езика и се задържа там, колкото може по-дълго. Слюнчните жлези започват да слюноотделят активно и устата се напълва със слюнка. С тази смес слюнка – еликсир се започва жабурене, гаргарене и гълтане. Добре е 30 – 40 минути след това да не се приема вода или храна. Еликсирът се усвоява през лигавицата на устната кухина. За деца дозата се редуцира съобразно теглото. Минималната детска възраст, след която може да се ползва еликсирът е две години.

Пчелният еликсир при нужда може да се ползва непрекъснато до 6 месеца, прави се задължителната почивка от 2 месеца, след което може да се ползва отново шест месеца и т.н.

При вирусни инфекции – грип, ангина може да се вземе извънредното от 4 до 5 мерителни лъжички през 30 минути по гореспоменатия начин. След възстановяване на здравето се преминава към схемата за профилактика.

Съхранение на тъмно и хладно място t < 25°C, извън хладилник.

Прополисова тинктура (клеева тинктура)

Съдържание: 30% пчелен клей (прополис) и 70% високоградусов етилов алкохол – 95°.

Приложение:

Парадонтоза : 7 дни директно се намазват венците с тинктурата, а след това поддържащо (20 капки в 50 мл. хладка вода се жабури, гаргара и гълта – 2-3 месеца пролет и 2-3 месеца есен.
Язва : 30-40 капки в 50 мл. хладка вода на гладно 3 пъти дневно (2месеца пролет, 2 месеца есен) и при нужда през другото време.
Гастрит и колит : 20 капки в 50 мл. хладка вода вода 2 месеца пролет, 2 месеца есен.

Забележка : Преди употреба се прави тест за алергия към прополис. Капват се няколко капки тинктура в лакетната свивка. След 30 минути се отчита наличието или отстъствие на алергия.

Прополисовата тинктура е средство за превенция срещу Ковид 19.
Първо: Преди излизане от къщи се накапват 30 капки прополисова тинктура в 30-50 мл.леко топла вода и с тази емулсия жабурите, вдигате главата , гаргарате и гълтате.Така покривате носоглътката и устната кухина с филм, който не допуска проникване на вируси и бактерии през устата.

Второ:Върху памучните тампончета на клечка за уши накапвате неразредена прополисова тинктура и втривате в ноздрите. Така обезопасявате и втория вход за вируси и бактерии.Тези наши препоръки не означават безхаберие и неглижиране опасността от заразяване от Ковид 19 и другите вирусни щамове, а само още един разумен подход, заедно с носенето на маска за опазване нашето и на околните здраве.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.