Психотерапевт Кристина Филипова - град София

1377
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Кристина Филипова е завършила Софийски Университет „Св.Климент Охридски” и е магистър по семейна терапия и консултиране.
В последствие специализира 7 години Системна Фамилна Психотерапия към PISEP /Psychotherapy Institute of Social Ecology of Personality/ - ПИСЕЛ, София.


Преминала е през много обучения, семинари и тренинги :
- системен подход
- генограми
- фамилиограми
- фамилни констелации
- работа с наркозависими
- работа с фобии и панически атаки
- психодрама
- арт терапия

В обучението си се е докоснала и е черпила знания и опит както от българските психотерапевти /Румен и Женя Георгиеви, Валентина Христова, Елена Иванова, Татяна Кючукова и още много терапевти от различни школи/, също така и от много чужди /Джефри Зайг, Нора Нобаро, Федон Калотеракис, Рафаел Перез Силва .../

През 2008г. работи 8м. като доброволец в Асоциация за подпомагане и обучение на хора с аутизъм и други заболявания – USA – NY – Long Island /изследователска дейност; наблюдение на процеса на обучение и общуване; психотерапевтична помощ на болните и техните семейства/.

От 2009г. е сътрудник към Детска Педиатрична Болница /София/, към отделение по детска ендокринология. През последните години участва като обучител и терапевт в мащабни европейски проекти, като "Превенция на училищната агресия"; "Подкрепа на жени, пострадали от насилие" и др.
Кристина Филипова е пълноправен член на БАП /Българска Асоциация по Психотерапия/.

Кристина Филипова – психотерапевт град София, 21-во ДКЦ, кабинет 1;
адрес:град София, жк. Овча купел, Монтевидео 21

За контакт:

Регистратура – 0895 449 751
Кристина Филипова – 0885 814 474

Цени за консултация и терапия при деца и възрастни:

Консултация деца - времетраене 20 мин. - цена 20 лева
Терапия деца - времетраене 30 – 40 мин. - цена 30 лева

Консултация възрастен - времетраене 20 мин. - цена 20 лева
Терапия възрастен - времетраене 50 – 60 мин. - цена 50 лева

Психотерапевт Кристина Филипова работи и дистанционно – телефон и Messenger

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.