Психолог Даниела Кръстева - Плевен

20249
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Психолог - Он лайн консултация.

Във времето в което сме принудени да си останем вкъщи, а имаме нужда от психотерапия, разбиране, подкрепа, споделяне или справяне с житейска трудност.

Спестява ни време в придвижване до кабинета. Гъвкаво решение, бърза реакция за решаване на проблеми или тревожни състояния в удобно време и място.

Консултацията извън кабинета е удобен начин да получите специализирана помощ, независимо от ограниченията във времето и мястото, където се намирате. Понякога е трудно да се намери подходящ специалист в нашето населено място или да се отдели време за придвижването от едно до друго място.

Психолог Даниела Кръстева работи с краткосрочните терапевтични методи на когнитивно-поведенческа психотерапия, класическа хипноза и Ериксонова хипнотерапия.

Придобити умения вследствие на обучения:

Класическа хипноза – Ельман Османов
Хипноза и хипнотерапия към Българска асоциация по хипноза и хипнотерапия – Калин Цанов, Орлин Баев, Димитрина Митрева
Психология – Великотърновски Университет
Когнитивно-поведенческа психотерапия – Българска асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия – Петър Василев
Стаж в лечението на наркозависими в наркокомуна „Феникс“

Образование

Магистър по психология - Великотърновски университет 'Св.Св. Кирил и Методий', Катедра Психология;
Когнитивно-поведенческа психотерапия – Българска асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия – Петър Василев, 3 години и половина, около 350 часа до момента; Преминала нивата на личен опит и базисни умения.
Когнитивно-поведенческата терапия е подход, към решаването на проблеми в които човек изпитва негативни емоции и съответно поведението му не му е от полза, а по скоро му пречи. Този този подход на терапия е структуриран и обучава клиента как да открива сам грешките в автоматичните си мисли, които носят негативните емоции и да ги преработва до здрави алтернативни мисли.
Класическа хипноза – Ельман Османов, 24 часа;
Българска асоциация по хипноза и хипнотерапия (БАХХ) с председател Калин Цанов, акредитирано от Европейско дружество по Хипноза – 130 академични часа, от които 70 академични часа хипнотерапия и 24 часа работа под супервизия (периода от 26.11.2016г. до 14 януари 2018г.), 18-месечно обучение;
Под хипноза имаме достъп до подсъзнанието/складът, който съхранява всичките ни спомени. Хипнозата може да се използва, за да извадят тези спомени, свързани с личен проблем, който може най-накрая да бъде решен. Като се има предвид, че субектът е в състояние на внушение, се постига релаксация, успокоява се болката, въздейства се върху различни зависимости.
Стаж в лечението на наркозависими в наркокомуна „Феникс“ - една пълна седмица, денонощно присъствие - 40 часа признати към БАКПП;
Завършен сертификационен курс - психология на лъжата;
Завършен сертификационен курс - борба с корпоративни измами;
Специализация в когнитивно-поведенческата психотерапия- 4 години;
Работи под супервизия при Петър Василев (председател на института по когнитивно-поведенческата психотерапия в България)

ДЕЙНОСТ

Индивидуално психологическо консултиране

Хипнотерапия

Семейно консултиране и консултиране на двойки

- отсъствие на взаиморазбиране;
-обиди, конфликти и разочарования;
-дисхармония в съпружеските взаимоотношения;
-конфликти с родителите или други членове на семейството;
-конфликти с децата;
-семейни кризи;
-възникване на проблеми в интимните отношения;
-ревност;
-изневяра;
-поява на разрив в отношенията;
-развод и раздяла;
-откриване на нов смисъл в живота след развод;
-повторен брак и др.

Групи за взаимопомощ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.