Проф. Искра Христозова - Онколог и Хематолог гр. София

6905
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. Искра Христозова е специалист по клинична онкология и хематология.
Приема пациенти в Медико - дентален център „ИСУЛ - Царица Йоанна” и в УМБАЛ „ИСУЛ - Царица Йоанна” в град София.
Проф. Христозова има 75 публикации, като 11 от тях са в чуждия печат.
Публикувала е 1 монография "Детска онкология".
Написала е 3 учебника по "Педиатрия и онкология", както и 2 ръководства по "Онкология".
Работно време:
Вторник и Четвъртък провежда консултации от 8:00-16:00ч.

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Бяло море 8 - Медико - дентален център „ИСУЛ - Царица Йоанна” [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.