Проф. д-р Ташко Делийски - Онкологичен хирург гр. Плевен

37151
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Началик на Клиника по хирургия към УМБАЛ Сърце и мозък гр. Плевен
Проф. Д-р Ташко Стефанов Делийски е лекар от град Плевен, който специализира в областта на медицинската онкология и извършва лечение на доброкачествени и злокачествени туморни образувания.
Проф. Д-р Ташко Стефанов Делийски извършва профилактични прегледи, които са от първостепенна важност за навременното и ефективно лечение на онкологичните заболявания.


ДЕЙНОСТИ:


- Профилактика на ракови заболявания на млечната жлеза
- Диагностика, оперативно лечение на млечната жлеза /всички видове хирургични операции и операции за рак на млечна жлеза с едномоментно премахване на млечната жлеза и слагане на протеза, което осигурява физиологичен и душевен комфорт на тялото/.
- Дава консултации за всички видове онкологични заболявания
- Консултации за следоперативно възстановяване на дефекта при операциите на млечната жлеза

Допълнителен адрес:

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕКЗАКТА МЕДИКА

гр. Плевен ул. „Тодор Каблешков“ 35 виж на картата

УМБАЛ Токуда - Acibadem City Clinic

гр. София бул. „Никола Й. Вапцаров“ 51Б виж на картата

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.