Проф д-р Рашо Колев Рашков - Д.М.Н гр. София

6941
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Образование и специализации:

  • 1979г. - Завършва медицина в МУ – гр. София.
  • От 1982г. е асистент в Клиниката по ревматология – гр. София.
  • 1989г. - Защитава докторска дисертация, а през 1996г. е избран за доцент.
  • Специализира във Франция.
  • 2004г. - става доктор на медицинските науки.
  • 2006г. - е избран за професор.
  • От 2007г. е началник на Клиника по рeвматология.
Проф. д-р Рашо Рашков е председател на Българското дружество по ревматология и е Национален консултант по ревматология.
През 1986г. създава Диспансер по системни заболявания на съединителната тъкан, който завежда в момента.
Проф. д-р Рашков има над 180 научни публикации и е съавтор в учебници по вътрешни болести и ревматология и на 3 монографии.
Проф. д-р Рашков приема на свободен прием за прегледи и консултации в:
ДКЦ "Фокус-5".
Желателно е предварително записване по телефон!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.