Проф. д-р Петър Панчев - Урология и Онкология гр. София

31821
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. не случайно е един от изтъкнатите български лекари. Той има висока квалификация, богат опит и множество интереси в сферата на урологията и онкоурологията.
Той е завършил Медицина, като специалността му е Урология и Онкология.
В момента работи като уролог и хирург в УМБАЛ Александровска като:

  • Ръководител на Катедра по урология
  • Началник на Отделението по онкоурология
Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. има мнножество публикации в специализирани медицински издания.
Участва в конференции, симпозиуми и други събития, свързани с дейността на Българско Урологично Дружество.
Непрекъснато повишава своите квалификации, тъй като е отдаден на лекарското призвание и това е най-ефективния начин да е полезен както на своите пациенти, така и на медичината и, в частност, на урологията.
Консултации и Прегледи:
pic3
Урология и Онкология - Проф. д-р Петър Панчев д.м.н.
Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. предлага на своите пациенти, болни хора от цяла България, следните манипулации и процедури в областта на урологията и онкологията:
Консултации:

Консултациите, свързани с урологията и онкологията, имат за цел да помогнат на пациентите на лекаря да се запознаят с симптоматиката на заболяването си, начините за лечение, евентуалните усложнения и т.н.
По този начин хората имат спокойствието и увереността да вземат информирани решения за своето здраве.
Прегледи:

Прегледите, извършвани в хирургичния кабинет на Проф. д-р Петър Панчев, се извършват с апаратура, чиито показания са максимално точни.
Това е от изключителна важност за прецизно диагностициране и назначаване на навременно лечение.
Ехографии:

Ехографиите са един от съвременните методи за ранно откриване на урологични заболявания като камъни в бъбреците.
Колкото по-рано бъде открита болестта, толкова по-малки са шансовете да се получат усложнения при развитието й, които да попречат на лечението.
Цистоскопии:

Цистоскопиите са начините да се изследва вътрешната повърхност на пикочния мехур. Това ендоскопско изследване се извършва чрез уред, наречен цистоскоп и помага при откриването на проблеми като тумори и други ракови образувания и предракови състояния.
Също така, цистоскопията е методиката за диагностициране на конкременти в бъбреците, примеси от кръв или гной в урината, чужди тела и други.
Ендоурология:

Ендоурологията е онзи дял от медицината, в който влизат ендоскопските операции (или, както също са известни - безкръвни операции) в областта на урологията.
Лапароскопската хирургия прави възстановяването на пациентите по-лесно, а в сферата на урологията се използва за лечение на рак на простатата, бъбрека, пикочния мехур, и др.
Разбиване на конкременти в бъбреците:

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. извършва разбиване на всякакви разновидности конкременти в бъбреците - калциева литиаза, уратна литиаза, магнезиево-амониев фосфат (струвити), цистинови конкременти.
При избора на вида лечение на т. нар. камъни, той се съобразява както с размера и вида им, така и с цялостното състояние на пациента.
Хирургични интервенции:

Специалистът по онко-урология извършва всички хирургични интервенции в областта, в зависимост от конкретната специфика на случаите, с които се сблъсква в практиката си.
Целия курс на лечение (от диагностицирането до възстановяването) се извършва много внимателно, за да бъдат избегнати усложненията, свързани с болестта.
Отворени урологични операции:
Проф. д-р Петър Панчев е сред лекарите в България, притежаващи квалификацията да извършват отворени урологични операции.
Неговото образование и опит му позволяват да извършва всякакви хирургични процедури от този вид - от най-рутинните, до по-сложните високотехнологични видове.
pic6

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.