Проф. Д-р Мария Панчовска - вътрешни болести и ревматология Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Специалности - вътрешни болести 1992 год. и ревматология 1995 год. Ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан, специализации в областта на синдрома на Сьогрен / т.нар. "сух" синдром /. Месторабота:
1. ББАЛ-Терапевтична клиника - бул."Христо Ботев" 81
2. МУ Пловдив - Катедра по Пропедевтика на вътрешните болести - бул."Васил Априлов" 15
Дейности:
- Диагноза и лечение на пациенти с Ревматоиден артрит
- Болест на Бехтерев
- Реактивен артрит
- Системен лупус еритематодес
- Дерматополимиозит
- Склеродермия
- Синдром на Сьогрен
- Подагра
- Остеоартроза
- Остеопороза
- Мекотъканен ревматизъм
- Неуточнен ставен синдром

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.